Ν.Κυνουρία: Απειλές κατά θηροφύλακα απο ομάδα κυνηγών - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Ν.Κυνουρία: Απειλές κατά θηροφύλακα απο ομάδα κυνηγών
Τις πρωινές ώρες της 4ης/2/23 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κ.Σ. Λεωνιδίου συνάντησε  στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, μια ομάδα κυνηγών οι οποίοι κυνηγούσαν αγριόχοιρο. 
Άρχισε να διενεργεί τους προβλεπόμενους ελέγχους και αντιλήφθηκε ότι ένα άτομο από αυτά προσπαθούσε να κρύψει το όπλο του. Ο Θηροφύλακάς μας κατάλαβε αμέσως τον λόγο που το έκανε αυτό και όντως διαπίστωσε ότι στερείτο την απαιτούμενη άδεια θήρας. Άμεσα, ένα άλλο άτομο από την ομάδα αυτή, άρχισε εντελώς αναίτια και απρόκλητα να τον εξυβρίζει, να κινείται απειλητικά προς το μέρος του και να τον παρεμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων του.
Ο Θηροφύλακάς μας ενημέρωσε για το συμβάν αυτό τις αρμόδιες αρχές (Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας, Δασάρχη Κυνουρίας και την Εισαγγελέα Υπηρεσίας Ναυπλίου). Στην συνέχεια κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και την επομένη το πρωί το άτομο αυτό συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου με την συνδρομή του Δασαρχείου Κυνουρίας και της Αστυνομίας. Ακολούθησε η υποβολή της σχετικής δικογραφίας αρμοδίως.

 
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages