Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην ΑρκαδίαΤο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι «επενδύει» στο πεδίο των πολιτικών συνεργασιών όπου θεωρεί ότι έχει πλεονέκτημα, αφού, εάν και εφόσον ανοίξει επισήμως μια τέτοια συζήτηση, το κόμμα της Χαρ. Τρικούπη θα είναι ο «μπαλαντέρ» στο πολιτικό πόκερ.

Εμφανίζεται λοιπόν ως μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που βάζει στην άκρη το κομματικό κόστος, προκειμένου να υπάρξει καθεστώς ακυβερνησίας.
Απειλούν οι «μυλόπετρες»

Από την άλλη πλευρά όμως, οι μυλόπετρες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με «κονιορτοποίηση» και γι’ αυτό στο ΠΑΣΟΚ τα δίνουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη Κυριακή ένα ισχυρό ποσοστό, που θα τους επιτρέψει να ακουστεί η φωνή τους όσο πιο δυνατά γίνεται. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι «μουρμούρες» στο εσωτερικό του κόμματος για τις καθυστερήσεις στις ανακοινώσεις των υποψηφίων.

Ήδη, σε ορισμένες περιφέρειες, οι αντιπαλότητες μεταξύ υποψηφίων που έχουν πάρει ατύπως το «πράσινο φως» δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις για την εικόνα ενότητας και ανανέωσης που επιθυμούν να περνάει προς τα έξω.Αναφορικά, δε, με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, αφενός οι λίστες είναι έτοιμες, αφετέρου προστίθενται κάθε τόσο «εμπόδια», που αναγκάζουν την ηγεσία να βάζει τις ανακοινώσεις σε καθεστώς αναμονής, όπως το θέμα αλλαγής του νομικού πλαισίου για την ψήφο των ομογενών και ειδικά για το ενδεχόμενο αλλαγών στη δομή των βουλευτών στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Αρκαδία: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.


skyrodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages