Η Ένωση Τριπολιτων Αττικής-έκοψε την πίτα της (φωτό) - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Η Ένωση Τριπολιτων Αττικής-έκοψε την πίτα της (φωτό)ΈΝΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΏΝ ΑΤΤΙΚΉΣ

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023,  η Ένωση Τριπολιτών Αττικής έκοψε την πίτα της, στην αίθουσά της, με τη ζεστή παρουσία πολλών συμπολιτών  αλλά και φίλων της Ένωσης.
Πριν από την κοπή της πίτας η Γενική Γραμματέας Βούλα Φιλιππάκου χαιρέτησε τους παριστάμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Πρόεδρος Ουρανία Αναγνωστοπούλου η οποία, αφού τόνισε τη δυσαναπλήρωτη απουσία του αείμνηστου Προέδρου Φώτη Τούντα ,
αναφέρθηκε στην εβδομηντάχρονη πορεία και προσφορά της Ένωσης ως συνεκτικού δεσμού των Τριπολιτών της Αττικής μεταξύ τους και με τη γενέτειρα, αλλά και στις παρεμβάσεις που έκανε η Ένωση,  διαχρονικά ,σε περιπτώσεις που απέβλεπαν στην ανάπτυξη της Τρίπολης.Τόνισε, επίσης, ότι στόχοι του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου  είναι η συνέχεια καθώς και η διεύρυνση και εξωστρέφεια και κυρίως η κάθε είδους συμπαράσταση και δραστηριοποίηση της Ένωσης σε όποιο επίπεδο χρειαστεί σε θέματα της Τρίπολης . Τέλος, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στα Αρκαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά για την εξαιρετική συνεργασία.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Αρκαδίας:Κ.Βλάσης,
 Γ. Παπαηλιού και 
Οδ. Κωνσταντινόπουλος ,
 ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Εμμ. Σκαντζός, 
ο Δήμαρχος Τρίπολης
Κ. Τζιούμης,  ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγ. Γιαννακούρας. Επίσης, παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Δάφνης - Υμηττού και εκδότης Δημ. Γιαννακούρας, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης Αντ. Γιαννούλη, ο πολιτευτής Αρκαδίας Χρ. Στάικος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Φωτεινή Δαλιάνη, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος 
Β. Γιαννακάκος, καθώς και Πρόεδροι και εκπρόσωποι Αρκαδικών Συλλόγων.
Την εκδήλωση συνόδευσε με ποιοτική μουσική ο εξαίρετος πιανίστας Δημ.Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages