Δήμος Μεγαλόπολης: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δημαρχείο - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Δήμος Μεγαλόπολης: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΔημαρχείοΗ κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης και Γιάννης Μπουγιούκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πολύβιος Κακκαβάς και Νίκος Μπελιάς, ο κ. Αγησίλαος Μαρίνης Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο προσωπικό του Δήμου Καλή Χρονιά. Ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την βοήθεια τους στην καλή λειτουργία του Δήμου.
Τόνισε ότι είναι αναγκαία η καλή συνεργασία αιρετών και εργαζομένων για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για το Δήμο και τους ζήτησε να συνεχίσουν να εργάζονται βλέποντας το Δήμο σαν σπίτι τους, γιατί σε αντίθεση με τους αιρετούς που είναι παροδικοί, αυτοί θα βρίσκονται όλη την παραγωγική περίοδο της ζωής τους στο χώρο αυτό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages