Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων στον Δήμο Βόρειας ΚυνουρίαςΟ Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζει τη δράση ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων.

Καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους και πρόκειται να το πετάξουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία πρασίνου, στα τηλέφωνα 27550 23377 και 27550 22446, προκειμένου να γίνει η συλλογή των δέντρων από την υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικό όχημα του Δήμου θα είναι διαθέσιμο καθημερινά προκειμένου να παραλαμβάνει τα δένδρα από τα σπίτια των δημοτών, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας, από τους ενδιαφερόμενους δημότες.

Τα δέντρα θα θρυμματιστούν μέσω του κλαδοτεμαχιστή που διαθέτει ο Δήμος, από την αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου και η διάθεση των θρυμματισμένων υπολειμμάτων θα γίνεται ως εδαφοβελτιωτικό σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και σε δασικές περιοχές, σε συνεργασία με το δασαρχείο Κυνουρίας το οποίο θα υποδείξει τις περιοχές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages