Η ιστορία του Ν. Ξανθόπουλου για τον ομογενή απο την Κανδήλα Αρκαδίας- Τι του ζήτησε - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Η ιστορία του Ν. Ξανθόπουλου για τον ομογενή απο την Κανδήλα Αρκαδίας- Τι του ζήτησε

xanthopoulos_3© Παρέχεται από: Protothema.gr


Ο ηθοποιός και τραγουδιστής τις τελευταίες δεκαετίες μπορεί να απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας - είχε αφοσιωθεί στο κτήμα του και στις καλλιέργειες του, ωστόσο είχε επιλέξει να έχει συχνή επικοινωνία με τους θαυμαστές και φίλους του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου ο ίδιος διαχειριζόταν.

Μια επίσκεψη στην σελίδα του είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος πως οι αναρτήσεις του μοιάζουν με προσωπικό ημερολόγιο, με τον Νίκο Ξανθόπουλο να μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά και του προβληματισμούς του, όπως έκανε την ημέρα που ο αγαπημένος  εγγονός του αποκάλυψε πως θα γίνει ηθοποιός. Σημαντικές κι οι αναρτήσεις από τα ταξίδια που πραγματοποίησε σε όλο τον κόσμο από τα οποία είχε να μοιραστεί και μια ιστορία.


“Θέλω να σας πώ μιά μικρή ιστορία. Τραγουδούσα στο Σικάγο στο ΟLympic Flame , πάνε χρόνια . Είχα παρατηρήσει ένα μοναχικό τύπο που ερχόταν συχνά τα βράδια , πάντα μόνος , καθότανε στο σκαμπό του μπάρ κι έπινε το ποτό του σιωπηλός . Συχνά τα βράδια είπα ; μπορεί και να μήν έλειψε κανένα βράδι .Μούκανε εντύπωση . Μιά φορά που βρέθηκα στο μπάρ δίπλα του είπε να με κεράσει.. Πάντα μόνος; του λέω .. Ναί , σχόλασα κι είπα να πιώ κάνα δυό να χαλαρώσω, να πάω για ύπνο.. Απο ποϋ είσαι; ..Αρκαδία .. Απο πού; Ένα χωριό δέν τόχεις ακουστά , την Καντήλα .. Σε ποιό εστιατόριο δουλεύεις; .. Είμαι κουρέας ..πάω να φύγω και με πιάνει απ το μανίκι .. Θα μου κάνεις μια χάρη ;.. Αμέ .. Λές τραγούδια όλο γι αυτούς που γλεντάνε, θα πείς ένα για μένα , ένα παραπονιάρικο ; Τον κοίταξα, τον είχε ρημάξει η μοναξιά . Ότι θέλεις.. Ένα παραπονιάρικο θέλω, για τη μάνα..

Βγήκα στο πάλκο κι άρχισα τα ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ..

Τον παρατηρούσα απο μακριά, μόνο που δεν έκλαιγε. Ξαφνικά πετάει το ποτήρι που κρατούσε και το κάνει κομάτια . Τόν βγάλανε έξω σηκωτό, δεν τον πρόλαβα...

Απο τότε αυτό το τραγούδι με πειράζει..”

* με πληροφορίες απο msn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages