Επιστολή στην ΕΛΣΤΑΤ για την αντικατάσταση του χάρτη για τα όρια μεταξύ Πάπαρη- Αναβρυτού-Αγριακόνας - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Επιστολή στην ΕΛΣΤΑΤ για την αντικατάσταση του χάρτη για τα όρια μεταξύ Πάπαρη- Αναβρυτού-Αγριακόνας

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΑΠΑΡΗ – ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ και ΑΓΡΙΑΚΟΝΑΣ.

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεών μας για το θέμα των ανεμογεννητριών στείλαμε σήμερα την παρακάτω επιστολή στην ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με αίτημά μας την αντικατάσταση του λανθασμένου χάρτη της με νέο που να στηρίζεται στις υπάρχουσες αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και να απεικονίζει τα πραγματικά όρια μεταξύ των παραπάνω κοινοτήτων .

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ ΤΟ ΟΡΕΣΘΑΣΙΟΝ

ΠΑΠΑΡΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΤΗΛ.Επικ.6909317751

Email oreshasiongmail.com

ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡ.ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ DE FACTO [για τις ανάγκες της απογραφής και μόνον] του Νομάρχη Αρκαδίας [ΣΤ 408/7.11.1990.

Ο παραπάνω χάρτης σας δημιουργήθηκε με DE FACTO [δηλ. με απόφαση που στην νομοθεσία σημαίνει αυτό που εφαρμόζεται πρακτικά αλλά δεν επιβάλλεται από τον νόμο ή μια πράξη ή μια πραγματικότητα όχι επίσημα κατοχυρωμένη βλ.Βικιπαίδεια ] απόφαση του Νομάρχη Αρκαδίας το 1990 .

Ο χάρτης σας αυτός δεν στηρίζεται σε καμία δικαστική απόφαση καθορισμού ορίων τις οποίες έχετε στο αρχείο σας και πρέπει να αντικατασταθεί με νέο χάρτη που θα απεικονίζει τα πραγματικά όρια μεταξύ των κοινοτήτων ΠΑΠΑΡΗ – ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ και ΑΓΡΙΑΚΟΝΑΣ που ορίζονται με τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Σας παρακαλούμε λοιπόν σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο , την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ και τυχόν άλλους φορείς να αναρτήσετε το συντομότερο δυνατόν νέο χάρτη που θα αντικαταστήσει τον λανθασμένο χάρτη και θα απαλλάξει δικαστήρια , Δήμους κ.λ.π. αρχές από ατέλειωτες χαμένες εργατοώρες αλλά κυρίως θα σταματήσουν οι φτωχοί κάτοικοι των χωριών μας κάθε λίγο να καλούνται να καταβάλλουν από το υστέρημά τους ποσά για να βρούν το δίκιο τους στα δικαστήρια τα οποία όμως στο παρελθόν έχουν αποφασίσει με αμετάκλητες αποφάσεις για τον καθορισμό των ορίων.

Ο Σύλλογός μας έχοντας έννομο συμφέρον από την ορθή αποτύπωση των ορίων μεταξύ των κοινοτήτων ΠΑΠΑΡΗ – ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ και ΑΓΡΙΑΚΟΝΑΣ θα αγωνισθεί για την σωστή αποτύπωση του χάρτη των ορίων ώστε να αποδυναμώσει και τα επιχειρήματα της πολιτείας που μη έχοντας δικούς της χάρτες επικαλείται την ΕΛ-ΣΤΑΤ όταν πρόκειται να επιμερίσει τα ποσά από τις ΑΠΕ.

Η επιστολή μας αυτή συνοδεύεται με υπογραφές από όλους τους κατοίκους του χωριού μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΑΡ.Μ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤ/ΔΡΟΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΚΟΙΝ. Γραφείο Προέδρου της Δημοκρατίας

Γραφ . Πρωθυπουργού , Πρόεδρο της Βουλής ,Αρχηγούς Κοιν Κομμάτων, Περιφέρεια Αρκαδίας ,Βουλευτές Ν.Αρκαδίας, Δήμο Τρίπολης ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages