Επιχειρηματικές λύσεις παρουσιαστηκαν σε εκδήλωση στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης (φωτο)

 


Η νέα θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων της Βαμβακούς περουσιάστηκε χθες στην Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Τρίπολης , η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα φιλοξενίας της εκδήλωσης
Η Vamvakou Revival παρουσίασε την Vamvakou Incubator που αφορά επιχειρηματικές ευκαιρίες, τη λειτουργία και τις παροχές της θερμοκοιτίδας, το Πρόγραμμα Υποστήριξης & Φιλοξενίας επιχειρήσεων και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων για την ένταξη στον 1ο Κύκλο του Προγράμματος. 
Η Vamvakou Incubator δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού που υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020. Η Vamvakou Incubator και η λειτουργία της υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης Βαμβακούς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης συνεχίζει τις συνεργασίες με φορείς και προσεχώς θα φιλοξενήσει και άλλες εκδηλώσεις, στηρίζοντας αφιλοκερδώς με τον εξοπλισμό της και την διάθεση της αίθουσας εκδηλώσεων της .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS