Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης| Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Κωνσταντίνου Σάσσαλου

 
Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Κωνσταντίνου Σάσσαλου αγαπητού συμπολίτη μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, αφού πληροφορήθηκε το θάνατο του Κωνσταντίνου Σάσσαλου, αγαπητού συμπολίτη, Πολιτικού μηχανικού, Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Τρίπολης, αγαπητού συμπολίτη, εξαίρετου οικογενειάρχη, άξιου ανθρώπου με ιδιαίτερη προσφορά στην Υπηρεσία του Δήμου και των δημοτών μας, συνήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση σήμερα 5 Νοεμβρίου 2022 ώρα 16.00 με πρόσκληση της Προέδρου κ. Γεωργίας Παναγοπούλου και έλαβε την αρ. 363/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ΑΔΑ: 6Ε1ΚΩΗΡ-ΓΥ9 και εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του συμπολίτη Κώστα Σάσσαλου, Πολιτικού Μηχανικού, αγαπητού, σημαντικού, ικανού και εκλεκτού συνεργάτη. Συνεκτιμούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, το ήθος, τις ευαισθησίες, τη συνέπεια, την εργατικότητα, τη δράση του στην υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης και των συμπολιτών μας.

Το ΔΣ αποφασίζει ομόφωνα:

Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο στην Εξόδιο ακολουθία.

Να εκφρασθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να τους επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα στην Εξόδιο Ακολουθία.

Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας.

Αιωνία του η Μνήμη

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 363/2022.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

KOKORIS

DESTINO