Τρίπολη | Το νέο σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής με ποιοτικές υπηρεσίες που λατρεύουν οι γυναίκες - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

24/11/22

Τρίπολη | Το νέο σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής με ποιοτικές υπηρεσίες που λατρεύουν οι γυναίκες


Το Be.you.tiful by Katerina K είναι ένα νέο σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής στην Τρίπολη,  που εδρεύει Γερμανού Δημάκου 9.

                                               
   Υπεύθυνη του χώρου είναι η Καλοφωλιά Αικατερίνη, πτυχιούχος αισθητικός-κοσμητολογος του ΤΕΙ Αθηνών, η οποία μας ενημέρωσε για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Οι υπηρεσίες είναι πολλές και θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη επίσκεψη! Μας τόνισε πως όλες οι θεραπείες δοκιμάζονται πρώτα από την ίδια, για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια τους!

ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΡΟΣΏΠΟΥ

Εάν λοιπόν χρειάζεστε μια ανανέωση στην επιδερμίδα του προσώπου σας, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε! Υπηρεσίες προσώπου που ξεχωρίζουν, είναι ο βαθύς καθαρισμός, η υδροδερμοαποξεση, οι μεσοθεραπείες, αλλά και η καινοτομία των μη χειρουργικών νημάτων είναι εντυπωσιακή!ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΣΏΜΑΤΟΣ
 
Το Βe.you.tiful προσφέρει μια σειρά από ιδιαίτερες θεραπείες για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της σύσφιξης δέρματος και μυών.

 
ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ
 
Η αποτρίχωση αφορά τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες. Εδώ μπορείς να βρεις κλασική αποτρίχωση με κερί, ριζική αποτρίχωση με βελόνα, αλλά και laser αποτρίχωση με μηχάνημα νέας γενιάς, τριπλού μήκους κύματος. 

ΠΑΚΕΤΑ ΝΥΦΗΣ

Όσο για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, εκτός από το μακιγιάζ, μπορείτε να φτιάξετε με τη βοήθεια της αισθητικού, το πακέτο θεραπειών που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, με -25% έκπτωση γνωριμίας!

   Κλείστε τώρα ραντεβού για τη δωρεάν ανάλυση του δέρματος σας, και ενημερωθείτε για τις θεραπείες που είναι κατάλληλες για εσάς προσωπικά, στο τηλέφωνο 2710232684.
(Ώρες επικοινωνίας 9:00-19:00)


Be you!
   Be be.you.tiful!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages