Πραγματοποιήθηκε η τρίτη ομιλία στα πλαίσια της δράσης "Δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη”!Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα, με μεγάλη συμμετοχή από το κοινό της Τρίπολης, η τρίτη ομιλία στα πλαίσια της δράσης "Δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη”!

Ο Michael Batistatos, μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, με τη συνδρομή φοιτητών του Τμήματος και με την υποστήριξη της Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή, ταξίδεψε τους μαθητές πίσω στον χρόνο, εξηγώντας βασικές μορφές επικοινωνίας, και τους έδωσε την ευκαιρία να βιώσουν ενεργά, με κατασκευές και παιχνίδια, τεχνολογίες που αποτέλεσαν τα πρώτα βήματα στις σύγχρονες επικοινωνίες του σήμερα.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εχθές το απόγευμα μαζί μας στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης και, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια τους, μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία. Ευχαριστούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ώθησαν τα παιδιά σε αυτή την περιπέτεια.
Μεγάλη μας χαρά να είναι ανάμεσα στο κοινό ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης - Δήμαρχος Τρίπολης κι η Αντιδήμαρχος Τρίπολης κα. Elen Karountzou.
Πολλές ευχαριστίες στους φοιτητές μας! Συνάδελφοι, να θυμάστε ότι εσείς είστε το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την *Τετάρτη 30 Νοεμβρίου* στις 19:00.
Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών στη
σελίδα του Τμήματος: https://dit.uop.gr/.../1124-dit-omilies-november-2022-el
Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS