Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες για μαθητές - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες για μαθητές

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες, για μαθητές 10-14 ετών

Κατασκευάστε βασικά συστήματα επικοινωνιών, σώστε τον Τιτανικό από τη βύθιση, αποκωδικοποιήστε μηνύματα και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας στο βιωματικό εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών που διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου την *Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00* στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.
Ο Michael Batistatos, μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, με τη συνδρομή φοιτητών του Τμήματος και με την υποστήριξη της Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή, θα ταξιδέψει τους μαθητές πίσω στον χρόνο, εξηγώντας βασικές μορφές επικοινωνίας και θα τους δώσει την ευκαιρία να βιώσουν ενεργά, με κατασκευές και παιχνίδια, τεχνολογίες που αποτέλεσαν τα πρώτα βήματα στις σύγχρονες επικοινωνίες του σήμερα.
🧐Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό!
🪪Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Cx32MvkXGf7kBGua7
🎁Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δυο αναμνηστικά δώρα στα παιδιά, για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση είναι απαραίτητη η εγγραφή!
🧧Κατόπιν αιτήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις που ανοίγουν τις πόρτες του στο κοινό. Σας περιμένουμε τις Τετάρτες του Νοεμβρίου και του Μαΐου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης για ένα "Δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη”, με την υποστήριξη των Δήμος Τρίπολης, @ΤΕΕ - Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου