Ανοίγει τον Μάρτιο το 5αστερο ξενοδοχείο στην Γορτυνία


Αγοράστηκε για 830.000 ευρώ από την Otus Ξενοδοχειακή και μετατρέπεται σε 5-άστερο ξενοδοχείο, 32 δωματίων (104 κλινών). Η επένδυση είναι της τάξης των 6,5 εκατομ. ευρώ.Ευχάριστα νέα για τις εργασίες στο Σανατόριο!

Άρθρο στο Travel.gr

"Τον Μάρτιο του 2023 έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το ξενοδοχείο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, με ανακατασκευή υπάρχοντος κτιρίου όπου παλαιότερα λειτουργούσε σανατόριο. Την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό του, έχει αναλάβει η ομάδα του K-Studio με στόχο τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου 32 δωματίων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ευεξία και τη φύση, παρέχοντας στους επισκέπτες άμεση σύνδεση με τη γύρω ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου. Εκτός από τα δωμάτια, οι κοινόχρηστοι χώροι θα περιλαμβάνουν τραπεζαρία, αίθουσα εκδηλώσεων, μπαρ, σαλόνι, βιβλιοθήκη και σπα με δύο αίθουσες περιποίησης.

Σημειώνεται ότι το κτίριο κτίστηκε περίπου στα μέσα της δεκαετίας του 1920 µε πρωτοβουλία της Άννας Παπαδοπούλου, αδερφής του Παύλου Μελά, η οποία ήταν γνωστή ως Μάνα. Λόγω και του καλού κλίματος της περιοχής, φιλοδοξία της ήταν να αναδείξει το σανατόριο ως το μεγαλύτερο των Βαλκανίων.

Ευχαριστούμε το κ. Ματσακά Γεώργιο για την ενημέρωση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS