1 χρόνος AnimaLovers! Απο την πρώτη μέρα έως σήμερα οι πελάτες μας στηρίζουν! - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

1 χρόνος AnimaLovers! Απο την πρώτη μέρα έως σήμερα οι πελάτες μας στηρίζουν!

 Πριν ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Τρίπολη η επιχείρηση AnimaLovers με υπηρεσίες τόσο στο pet grooming όσο και στην εκπαίδευση σκύλων.

Πλέον μετά απο ένα χρόνο οι πελάτες έχουν αυξηθεί, έρχονται απο όλη την Πελοπόννησο και εμπιστεύονται την νεα επιχείρηση για την εξαιρετική δουλειά στην περιποίηση σκύλων με τα υποαλλεργικά προϊόντα που διαρκούν πολλές μέρες, για την καθαριότητα και απολύμανση του χώρου σε κάθε περιποίηση σκύλου, για την φροντίδα και την αγάπη , την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και τις υπηρεσίες καλλωπισμού.

Χαρακτηριστικό η διαρκής επιμόρφωση της ιδιοκτήτριας στις τελευταίες τάσεις grooming , συμμετοχή σε εκθέσεις και απόκτηση πιστοποιήσεων.

Οι πρώτοι πελάτες συνεχίζουν να στηρίζουν μέχρι και σήμερα, εμπιστεύονται το αγαπημενο τους κατοικίδιο στις υπηρεσίες του AnimaLoversΌπως αναφέρει η Κυριακή Μαθιουδάκη:

Πέρασε ένας χρόνος λειτουργίας μας...
Ένας υπέροχος χρόνος με πολύ αγάπη για τους μικρούς μας φίλους!!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη κ την αγάπη σας!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας σταθερά εδώ κ ένα χρόνο!!!
Με τη σειρά μου κ εγώ σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο για εσάς κ τα αγαπημένα αυτά όμορφα πλάσματα που μας δίνουν απεριόριστη κ ανιδιοτελής αγάπη κάθε μέρα!!!!!!
Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος κ κατάρτιση για αυτό που κάνουμε γιατί τους αξίζει το καλύτερο!!!!
Χρόνια μας πολλά!!!!❤️❤️❤️❤️❤️
Animalovers... γιατί τους αξίζει το καλύτερο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου