Ολοκληρώθηκε η αναπλαση πλατείας στην ΤΚ Βουνού

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥΤην τοπική κοινότητα Βουνού Τεγέας επισκέφθηκε, την Τετάρτη 19/10/2022, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την ολοκλήρωση ανάπλασης της πλατείας στο πρώην προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου που πλέον χρησιμοποιείται ως Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε: «Μία σημαντική ανάπλαση που τη ζητήσουν οι κάτοικοι του χωριού και ο Προέδρος της τοπικής κοινότητας, για να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος. Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση και συνεχίζουμε.

Πρόκειται για ένα ακόμα έργο στα χωριά μας, σε ένα παραγωγικό χωριό του Δήμου Τρίπολης.

Συνεχίζουμε καθημερινά με παρεμβάσεις σε όλα τα χωριά του Δήμου μας. Αντιμετωπίσαμε τα χωριά, που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένα, ακριβώς όπως και την πόλη. Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, κάνουμε μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις.  

Οι κάτοικοι των χωριών μας δικαιούνται και πρέπει να έχουν ποιότητα ζωής όπως έχουν οι κάτοικοι της πόλης. Θα συνεχίσουμε έτσι και τον επόμενο χρόνο, που ολοκληρώνεται αυτή η πρώτη θητεία μας.

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο πυλώνας στήριξης της οικονομίας στον Δήμο Τρίπολης. Υποχρέωση του Δήμου είναι να στέκεται δίπλα στο παραγωγικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, διότι αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλές δυσκολίες».

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουνού κ. Αντώνιος Μπιλίδας τόνισε ότι με την παρέμβαση του Δήμου Τρίπολης, «βλέπουμε σήμερα αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα». «Είναι ικανοποιημένοι όλοι οι κάτοικοι, βλέποντας αυτά τα έργα και δίνουν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στη δημοτική αρχή. Τα τρία χρόνια που συνεργαζόμαστε οι πόρτες τους είναι ανοιχτές. Θέλω να πιστεύω ότι οι συγχωριανοί μου και οι συνδημότες μας θα εκτιμήσουν τα έργα που έχετε κάνει και θα σας δώσουν τη δυνατότητα στις επόμενες εκλογές να συνεχίσετε το έργο σας».

Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης κ.κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Μακαρούνης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS