Η Αλέα Αρκαδίας υποδέχτηκε τους αθλητές του Σπάρταθλον - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

1/10/22

Η Αλέα Αρκαδίας υποδέχτηκε τους αθλητές του ΣπάρταθλονΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλέας "Η ΑΛΕΑ ΑΘΗΝΑ" ευχαριστεί όλους τους φίλους, συγχωριανούς και Τεγεάτες που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση υποδοχής των αθλητών του Σπάρταθλον, το Δήμο Τρίπολης για τη στήριξη και συνεργασία καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση!!!
Περάσαμε μια όμορφη βραδιά προσφέροντας ζεστή τραχανόσουπα και μοσχοφίλερο , αναμένοντας τους αθλητές του ιστορικού υπερμαραθώνιου.
Δεν έλειψαν τα εμπόδια στην οργάνωση της εκδήλωσης απο εξωγενείς παράγοντας, κάτι που το αντιμετωπίζουμε συχνά τελευταία,όπως η αρνητική εισήγηση του προέδρου της Αλέας στο δημοτικό συμβούλιο ,να παραχωρηθεί ο χώρος προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση που είναι θεσμός και υλοποιείται πάνω από είκοσι χρόνια. Τελικά ο χώρος παραχωρήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τους ευχαριστούμε θερμά.
Εμείς ως ΔΣ υποσχόμαστε πως ο Σύλλογος μας θα στηρίζει πάντα τις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου και της χώρας μας.
Γύρω στις 23:30 πέρασε ο πρώτος αθλητής, ο Ιάπωνας Σομίγια Τόρου ο οποίος προπορευόταν σε όλη τη διαδρομή ,ακολούθησε με μικρή διαφορά χρόνου, ο Έλληνας αθλητής απο το Αγρίνιο Φώτης Ζησιμόπουλος.
Τελικά τη νίκη κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Φώτης Ζησιμόπουλος με χρόνο 21:00:48 ,φτάνοντας στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη στις 3:45:59.
Σας ευχαριστούμε όλους ........ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ,στο σημείο ελέγχου 60, στην Αλέα Τεγέας, να υποδεχθούμε όλους αυτούς τους αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου, που πραγματοποιούν ένα τόσο μεγάλο άθλο με τόσο μεγάλη ιστορική σημασία!!
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλέας
"Η ΑΛΕΑ ΑΘΗΝΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages