Η συγκλονιστική στιγμή με τον Αρκά Μουρούτσο να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλιά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Η συγκλονιστική στιγμή με τον Αρκά Μουρούτσο να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλιά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

 Οι κορυφαίες στιγμές της αθλητικής καριέρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση των δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 και του 2004. Τα δύο μετάλλια θα τεθούν σε δημοπρασία - όπως επιθυμούσε και ο ίδιος - με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ιδρύματα. Τα δύο μετάλλια ήταν και στο ταξίδι του προς την αιωνιότητα. Ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος ήταν και φίλος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη τα κρατούσε στα χέρια του χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

5704091
5704091© Παρέχεται από: Protothema.gr
5704104
5704104© Παρέχεται από: Protothema.gr

Δίχως αμφιβολία οι κορυφαίες στιγμές της αθλητικής καριέρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν η κατάκτηση των δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτά τα μετάλλια θα τεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε σε ιδρύματα έπειτα από επιθυμία του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο. Ήταν όμως εκεί και στο τελευταίο του ταξίδι.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε να τα μεταφέρει σε μία συγκλονιστική στιγμή αφού οι δυο τους πέρα από συναθλητές ήταν και φίλοι.

msn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου