Κ. Βλάσης: Πολύ καλά τα νέα για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες της Γορτυνίας - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Κ. Βλάσης: Πολύ καλά τα νέα για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες της Γορτυνίας


Ανάρτηση Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση:Πολύ καλά τα νέα για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες της Γορτυνίας!
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς μας διαβεβαίωσε, σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε μαζί με τον Δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη, πως οι μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες της Γορτυνίας θα αποζημιωθούν για τα ελαιόδεντρά τους, που καταστράφηκαν στις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021.
Η διευθέτηση του ζητήματος και οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την υπογραφή και του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.
Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Γεωργαντά, με τον οποίο βρισκόμασταν σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία, προκειμένου σήμερα να είμαστε μια ανάσα
από τη διευθέτηση ενός μείζονος σημασίας για την Γορτυνία μας ζητήματος. Η εξέλιξη αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους Γορτύνιους να αποκαταστήσουν τις περιουσίες τους που χάθηκαν. Τα δέντρα αυτά δεν ήταν απλώς μια πηγή εισοδήματος, αλλά και ένας ισχυρός κρίκος στο δεσμό με την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευαισθησία της για τον πρωτογενή τομέα και τον στηρίζει στην πράξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου