Δημοτικές εκλογές στην Αρκαδία - Ξεκίνησε ο πανικός σε παρατάξεις - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Δημοτικές εκλογές στην Αρκαδία - Ξεκίνησε ο πανικός σε παρατάξεις

 Και ενώ αρχές καλοκαιριού πλέον είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τις εκλογές γενικότερα ανάμεσα σε αυτές έχουν αρχίσει τα μαγειρέματα σε όλους τους Δήμους της Αρκαδίας.

Το μόνο ερωτηματικό που θα βάλουμε θα είναι στην Νότια Κυνουρία γιατί μέχρι τώρα απέναντι στον νυν Δήμαρχο τον Λυσίκατο δεν υπάρχει κάτι τόσο ανταγωνιστικό.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τον τελευταίο καιρό πανικός επικρατεί στην παράταξη Τζιούμη με τον Δήμαρχο να κάνει συναντήσεις για να μπορέσει να συγκρατήσει αποο την έξοδο τους προηγούμενους υποψηφίους του που έχουν δει το έργο προσεχώς ότι κινδυνεύει να μην είναι η επόμενη δημοτική αρχή, ακούνε οι ίδιοι παράπονα απο τον κόσμο τόσο απο χωριά όσο και απο την πόλη και δεν θέλουν να κατέβουν μαζί του. Ωστόσο η πίεση τελικά κάνει την δουλειά της.
Μας λένε πλέον και οι σύμβουλοί του ότι θα υπάρχει μάχη σώμα με σώμα και ότι λίγες οι πιθανότητες να ξαναβγεί. 
Υλοποιώντας τα  έργα Παυλή και παρουσιάζοντας τα ως έργο δικό τους ήδη έχουν εξοργίσει την παράταξη Παυλή που ετοιμάζονται να στηρίξουν ξεκάθαρα Γιάννη Σμυρνιώτη!
Ακόμα και η παράταξη Κατσαφάνα θα στηρίξει Σμυρνιώτη διότι ο νυν δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κασταφάνας δείχνει απογοητευμένος  με αυτά που είχαν συμφωνηθεί και δεν έγιναν.
Ο πανικός σίγουρα είναι ο χειρότερος σύμβουλος αφου δείχνει πως έχουν καταλάβει το πόσο κινδυνεύουν να μεινουν χωρίς καρέκλες.
Σίγουρα το προεκλογικό εργοτάξιο είναι ένα έργο που το έχουν ξαναδεί οι δημότες σε προεκλογική περίοδο άσε που έχει φέρει χειρότερη αναστάτωση στην πόλη.

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Σμυρνιώτης ετοιμάζεται και οι δημότες δηλώνουν έτοιμοι να τον ξαναδούν στη θέση Δημάρχου. 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Απογοητευμένοι οι κάτοικοι . Σβήνουν τα εργοστάσια και ανάπτυξη δεν υπάρχει μόνο προγράμματα για ανέργους που βγαίνουν και ξαναβγαίνουν σε ανακοινώσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Παράπονα απο κατοίκους χωριών της Μεγαλόπολης.

Οι Αντιδήμαρχοι κανουν ότι μπορούν αλλά δεν είναι αρκετό.

Οπότε ο Κώστας Μιχόπουλος πατάει γερά στα πόδια του με αυτές τις εξελίξεις και βάζει μπροστά τις μηχανές.

Αντιμέτωποι θα έρθουν και με τον Σταύρο Τσίχλη τον γιατρό


ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Μέχρι τώρα 5 οι μνηστήρες της καρέκλας. 
Ήδη Πρόεδροι χωριών έχουν αρχίσει να <<χτυπάνε>> τον Κούλη ο οποίος ναι μεν παει αεράτος ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα .

Και εδω όπως στον Δήμο Τρίπολης μαθαίνουμε ότι θα του φύγουν απο την παράταξη πρόσωπα κλειδιά και ισχυρά ενώ οι μόνοι που θα συμπορευθούν μαζί του σίγουρα θα είναι αυτοί που ήδη έχουν  θέσεις
Ο Γιάννης Γιαννόπουλος επανέρχεται δυναμικά όπως μαθαίνουμε με νέο σχήμα.
Ο Μιλτιάδης Λύτρας επίσης  ετοιμάζει δυνατό σχήμα

Ο Γιώργος Καπλάνης  κοιτάζει προς Γορτυνία και πλησιάζει.
Αυτά είναι προς το παρον οι υπόλοιποι δεν εχουν κάνει κίνηση


ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ο Γιώργος Καμπύλης  ο νυν Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έχει κερδίσει κατα μεγάλο ποσοστό τους δημότες του. Αυτό δείχνουν οι αντιδράσεις του κόσμου.
Αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά τα κατάφερε κατα τη θητεία του.
Ωστόσο ο Τάκης Μαντάς δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο χώρο και ξεκίνησε ήση να στηνει το επιτελείο του. 
Επίσης ακούγονται και άλλα νέα ονόματα αλλά θα τα ξαναπούμε προσεχώς.Ο ¨άσος¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου