Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς- Πού υπάρχουν καθυστερήσεις - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς- Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

 


Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς- Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου
Intime News

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν για κάποιον προορισμό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και αυτή την ώρα γίνεται μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στις εισόδους της Αθήνας.

Αυτήν την ώρα με αργές ταχύτητες πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στην Αθηνών-Κορίνθου ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εισόδου από αρχαία Κόρινθο με έντονα προβλήματα στην κίνηση μετά τα διόδια Καλαμακίου και στην Κακιά Σκάλα.

Πυκνή ροή είναι η ροή των οχημάτων και από τα διόδια Σπαθοβουνίου προς Αθήνα.

Στην Αθηνών -Λαμίας, αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου, από τα διόδια των Αφιδνών, έως και το ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Κίνηση παρατηρείται επίσης στην Κηφισίας και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ απαγορεύεται και η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου