Αυτοψία Τζιούμη στα Αγιωργήτικα για την αγροτική οδοποιία

 

Κώστας Τζιούμης: «Ποτέ ξανά δεν έχουν “πέσει” 8.000.000 € στην αγροτική οδοποιία του Δήμου Τρίπολης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ


Την τοπική κοινότητα Αγιωργητικών, όπου πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε μια τεράστια παρέμβαση σε αγροτικούς δρόμους, επισκέφθηκε την Τρίτη (11/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Παπαδάτο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Δήμαρχος είπε: «Στόχος μας είναι στη διάρκεια αυτής της θητείας να ολοκληρωθούν εργολαβίες περίπου 8.000.000 ευρώ, ενώ παράλληλα καθημερινά μηχανήματα του Δήμου μας βρίσκονται στα χωριά μας και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αγροτική οδοποιία.

8.000.000 ευρώ σε αγροτική οδοποιία δεν έχουν ξαναπέσει ποτέ στον Δήμο Τρίπολης. Στόχος είναι να στηρίξουμε, μέσω των υποδομών, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, ώστε να διευκολυνθούν στην παραγωγή τους που δοκιμάζεται και δυσκολέυει.

Ο Δήμος Τρίπολης, αυτό που μπορεί να κάνει, το πράττει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ως το τέλος αυτή της θητείας, θα έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αγροτικών δρόμων, στηρίζοντας εμπράκτως και όχι στα λόγια τα χωριά μας και τους ανθρώπους που ζουν και παράγωγους εκεί. Είναι οι στυλοβάτες όλης της τοπικής οικονομίας.»

Με αφορμή την απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για έγκριση 500.000 € που αφορούν έργα ασφαλτοστρώσεων αστικής οδοποιίας στον Δήμο Τρίπολης, ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι «είναι αγαστή η συνεργασία με την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα, αλλά και με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σκαντζό και Λαμπρόπουλο». Για να προσθέσει ότι από την Άνοιξη θα ξεκινήσουν αυτά τα έργα.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγιωργητικών κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος είπε ότι «μέχρι πριν από 2-3 χρόνια αυτοί οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι και με παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, κατά καιρούς, πλέον οι δρόμοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που ήταν ποτέ. Στη συνέχεια, μίλησε με εξαιρετικά θερμά λόγια για τη δημοτική αρχή, κάνοντας ειδική αναφορά στην καθαριότητα, την ύδρευση (ΔΕΥΑΤ), τον καθαρισμό του Γαρεάτη ποταμού και για τις επισκευές στο δημοτικό σχολείο του χωριού».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS