Στα εγκαίνια του ανελκυστήρα του ΙΝ Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Νίκος Ντάντουλης - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Στα εγκαίνια του ανελκυστήρα του ΙΝ Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Νίκος Ντάντουλης

 


Χθες, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, ο πρόεδρος  της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Νίκος Ντάντουλης παρευρέθηκαν στα εγκαίνια λειτουργίας ενός έργου ορόσημο για την Αρκαδία, του ανελκυστήρα στην Ιερά Μητρόπολη Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Ο ανελκυστήρας αποτελεί δωρεά του Αρκά Σταύρου Δέμου και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρίες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σταύρο Δέμο, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να μπορούν να μεταβούν στο ναό με ευκολία, απολαμβάνοντας το δικαίωμα στη θρησκεία και την προσευχή.

 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο, Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος παρείχε τη μελέτη κατασκευής και τις υπηρεσίες που απαιτούνται δωρεάν, καθώς  και τον συμπατριώτη μας από τη Βυτίνα κ. Παναγιωτακόπουλο Γιώργο για την ιδέα και τις παρεμβάσεις του για την κατασκευή του ανελκυστήρα.

 

Κάθε έργο που υλοποιείται και παρέχει την πρέπουσα πρόσβαση σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα με τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν η όχι, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προς στον στόχο του αναπηρικού κινήματος, εκπληρώνοντας του πολυετής μας αγώνες για την ισάξια διαβίωση όλων των πολιτών μέσα στην κοινωνία μας. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου