Συνέδριο φοιτητών και αποφοίτων 2022-2023 - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Συνέδριο φοιτητών και αποφοίτων 2022-2023Εχθές, στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών μας φοιτητών και φοιτητριών.

Καλωσορίσαμε τους νέους μας φοιτητές και τις νέες μας φοιτήτριες, τους ενημερώσαμε για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τη φοίτηση τους στο τμήμα, τελειόφοιτοι του τμήματος μοιράστηκαν μαζί τους την Erasmus+ εμπειρία τους, κι απόφοιτοι του τμήματος τους έδωσαν τις συμβουλές τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης, προσωπικό του τμήματος, απόφοιτοι, φοιτητές, και φοιτήτριες γίναμε μια ομάδα, γνωριστήκαμε μεταξύ μας, μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας, και παίξαμε.
Ευχαριστούμε τον Κοσμήτορα της Σχολής και Καθηγητή του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Βασιλάκη, καθώς και τον Πρόεδρο και Καθηγητή του Τμήματος κ. Νικόλαο Κολοκοτρώνη για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Τα μέλη του Τμήματος Επ. Καθηγητής Kostas Yiannopoulos, Αν. Καθηγητής Christos Tryfonopoulos και ΕΔΙΠ Paraskevi Raftopoulou έδωσαν στους πρωτοετείς μας πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές. Τους ευχαριστούμε, καθώς και όλα τα μέλη του Τμήματος για την παρουσία και την υποστήριξη της εκδήλωσης! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση όλους μας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τις Ηρω Θεοχάρη, Αλίκη Κανέλλου και @Martina Minaur για τον ενθουσιασμό τους, τις αποφοίτους @Μπέττυ Παπαδοπούλου και Φωτεινή Παχτίτη για τις ιστορίες τους. Πολλά μπράβο στους Thanos Paraschos και Costas Karzis για όλο το fun που μας χάρισαν!
#dit #dituop #dituopofficial #welcomeceremony #fall2022Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου