Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο 4ος Μαινάλιος Δρόμος στις Αραχαμήτες - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο 4ος Μαινάλιος Δρόμος στις Αραχαμήτες

 


 Την προσεχή Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος Μαινάλιος Δρόμος. Ένας ιδιαίτερος από φυσικό κάλλος αγώνας τρεξίματος που θα έχει ως αφετηρία την Μεταμόρφωση του Σωτήρος Αραχαμητών και ακολουθεί την πορεία Ασέα - Αθήναιο - Κεραστάρι - Αραχαμήτες, με τερματισμό από εκεί που ξεκίνησε, την Μεταμόρφωση Αραχαμητών. 

Η διαδρομή είναι 14 χιλιόμετρα, εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, προσφέροντας τη δύναμη της φύσης και τη χαρά του τερματισμού, πέραν της αθλητικής φυσιογνωμίας. 

Σκοπός του αγώνα είναι η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας από αρχαιοτάτων ετών, όπως του νεοσκαφέντα Ιερού της Αρτέμιδος της Λυκοάτιδος, στην περιοχή της Μεταμορφώσεως Αραχαμητών. 

Ανασαφές που γίνονται από το Φιλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, με επικεφαλής τον Δρ. Μπιόρν Φορσέν, που θα έρθει απ' την Φιλανδία αποκλειστικά για να συμμετάσχει στον αγώνα. 

Καλούμε τους κατοίκους και φίλους των χωριών που θα διασχίσει ο αγώνας, να βρεθούν στο πέρασμα των αθλητών και να τους χειροκροτήσουν .

Στο σημείο αυτό θέλουμε να να κάνουμε μια ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 

Παρακαλούμε τους φίλους κυνηγούς, πεζοπόρους, μηχανοκίνητους, να μας βοηθήσουν. Να αποφύγουν να εισέλθουν στην διαδρομή των δρομέων από ώρα 10.30 π.μ - 13.00. 

Επίσης ενημερώνουμε ότι η φόρμα συμμετοχών παραμένει ακόμα ανοιχτή για να δεχθεί την συμμετοχή όσων δεν έχουν δηλώσει. 

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ....!!!!!

Εκ των διοργανωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου