Συμπολίτες συγκεντρωνουν χρήματα για το νεο ασθενοφόρο στα Τρόπαια

 


Όπως αναφέρει ο Γιάννης Δασκαλόπουλος:

Με αφορμή το ενδιαφέρον κάποιων συμπολιτών μας για την συγκέντρωση χρημάτων για την αντικατάσταση του παμπάλαιου ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας Τροπαίων θα ήθελα να πω ένα μεγάλο
μπράβο
σε όλους αυτούς που δείχνουν αυτό το ενδιαφέρον. Αλλά επίσης θα ήθελα να πω και σε όλους τους βουλευτές και υπουργούς από την Αρκαδία ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που τόσα χρόνια δεν έχουν δείξει το απαραίτητο ενδιαφέρον για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Θα τούς πω ότι για ανέβεις ψηλά σε βοηθούν όλοι αυτοί που έχουν την ανάγκη αυτού του ασθενοφόρου αλλά αυτοί το ξέχασαν.
Μιλάμε για ένα ποσό περίπου 120000 ευρώ από όσο γνωρίζω και πιστεύω ότι θα μπορούσε το κράτος να το διαθέσει για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Λυπάμαι για όλους αυτούς που γίνονται ζητιάνοι ψήφου σε κάθε εκλογική περίοδο και μετά ξεχνούν τους πολίτες που τους την έδωσαν. Μόνο για φωτογραφίες και λόγια είσαστε.
Τα αυτονόητα δεν σας ενδιαφέρουν δυστυχώς.
Ελπίζω να το καταλάβουν κάποτε αυτοί που σας προσκυνάνε και δίνουν την ψήφο τους για να εξασφαλίσετε μια θέση στα έδρανα της βουλής ότι είσαστε ανεύθυνοι και βλέπετε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον.


Δημήτρης Βεργετης:
Επειδή δεν βλέπω προκοπή από άνωθεν για το ασθενοφόρο στα Τρόπαια... Κάνω την αρχή και προσφέρω 1000 ευρώ μήπως μπορέσουμε και αγοράσουμε ένα καινούργιο.Δεν μου περισσεύουν αυτά τα χρήματα αλλά δεν νοείται εν έτη 2022 να μην υπάρχει ένα σύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Τροπαίων που εξυπηρετεί ένα σωρό χωριά της Γορτυνίας!!!
Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS