Δημαρχος Τρίπολης: Θα διορθωθεί το πατρώνυμο του Δούνια και θα κάνουμε ανάπλαση στο γήπεδο μπάσκετ - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Δημαρχος Τρίπολης: Θα διορθωθεί το πατρώνυμο του Δούνια και θα κάνουμε ανάπλαση στο γήπεδο μπάσκετ

 

Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε σε συνολική ανάπλαση της περιοχής Μεταμόρφωσης, αναδεικνύουμε την είσοδο της πόλης»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Από το χώρο που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε δηλώσεις την Τρίτη (27/9/2022).
  Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι «ο Δήμος Τρίπολης εξόφλησε μια οφειλή που είχε απέναντι στον πρωτοπορθητή της πόλης, Μανώλη Δούνια, διότι εδώ υπήρχε μια προτομή που δεν ήταν σε καλή κατάσταση.
  Ο κ. Καλογερόπουλος παραχώρησε τον Ανδριάντα και τον ευχαριστούμε, ενώ ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στην ανάπλαση του χώρου. Έγινε ένα πολύ καλαίσθητο σημείο που αναδεικνύει και το Ναό και την είσοδο του χώρου.
  Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας την οποία ευχαριστούμε. Παράλληλα ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Δήμου διότι πάρα πολλές εργασίες έγιναν από το εργατοτεχνικό προσωπικό μας.
  Έγινε μια ωραία ανάπλαση και θέλω να πω ότι θα προχωρήσουμε…
  Ήδη πίσω από τον Ιερό Ναό υπάρχει μια παιδική χαρά που φτιάξαμε πριν 2 χρόνια.
  Προχωράμε και στην αναβάθμιση του χώρου που είναι το γήπεδο μπάσκετ, εκεί θα γίνει ένας υπαίθριος χώρος γυμναστικής.
  Έτσι, με την ανάπλαση στο χώρο του ανδριάντα και με την παρέμβαση στο χώρο της παιδικής χαράς και των αθλοπαιδιών, θα γίνει μια συνολική ανάπλαση της περιοχής Μεταμόρφωσης που πραγματικά την χρειαζόταν.»

  Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε ότι το λάθος με το πατρώνυμο στον Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια, θα διορθωθεί αύριο το πρωί.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου


  Pages