Ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης σήμερα στην Τρίπολη - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης σήμερα στην Τρίπολη

 

Σύσκεψη στην Τρίπολη αύριο Παρασκευή για την ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων, με συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη

Ευρύτατη σύσκεψη συγκαλείται στην Τρίπολη σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, παρουσία και του γ.γ. του πιο πάνω υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, έχουν κληθεί να μετάσχουν οι 26 δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, η εταιρεία διαχείρισης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η πορεία της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υλοποίησή της, αλλά και τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει.

“Η παρουσία του υπουργού κρίθηκε αναγκαία, επειδή το έργο της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων θεωρείται ύψιστης σημασίας” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages