Συγκροτήθηκε σε σώμα η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Βόρειας Κυνουρίας - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Βόρειας Κυνουρίας

 


Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Άστρος Κυνουρίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Βόρειας Κυνουρίας και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εκλογή νέου Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή καθώς και με τον ορισμό υπευθύνων ανά τομέα.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής και υπεύθυνος Αγροτικού τομέα κ. Ιωάννης Χασάπης καθώς και ο υπεύθυνος τομέα για θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλειος Μίχος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξελέγησαν:

Συντονιστής: Μήτσης Στυλιανός

Αναπληρωτής Συντονιστής : Κουτούζος Παναγιώτης

Στη συνέχεια ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι των τομέων, επικοινωνίας και οργανωτικού ως εξής:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αναστασάκης Ιωάννης

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Κοψάυτης Χρήστος

Αναπληρωτής Οργανωτικού : Λιλή Αιμιλία

Η διαδικασία της συγκρότησης πραγματοποιήθηκε με βάση την από 28 Ιουλίου 2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγω τα προβλήματα που προκύπτουν από την ακρίβεια στην αγροτική παραγωγή αλλά και τις συνέπειες της στον τουρισμό της περιοχής μας. Επιπροσθέτως συζητήθηκαν διεξοδικά οι

μελλοντικές δράσεις της Τ.Ο. καθώς και τα προβλήματα που επί χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ταλανίζουν την περιοχή της Β. Κυνουρίας.

Τέλος ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, κ. Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ιωάννης Χασάπης και ο Υπεύθυνος αυτοδιοίκησης κ. Βασίλειος Μίχος, χαιρέτισαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σύσταση της νέας Τοπικής Οργάνωσης Βόρειας Κυνουρίας και δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί και συνεργάτες στην προσπάθεια μας να αφουγκραστούμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Με Εκτίμηση

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Βόρειας Κυνουρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου