655 παιδιά στην Αρκαδία αποκλείονται από το πρόγραμμα vouchers ΕΣΠΑ για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΑμεΑ
Ανάρτηση βουλευτή Γ Παπαηλίου:


Για τα παιδιά που μένουν εκτός του προγράμματος των vouchers ΕΣΠΑ για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΑμεΑ
Μία ακόμη επιτυχία της κυβέρνησης του «συστήματος Μητσοτάκη» της ΝΔ ! : :
655 παιδιά στην Αρκαδία και 84.000 σε όλη την Ελλάδα αποκλείονται από το πρόγραμμα vouchers ΕΣΠΑ για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΑμεΑ.
Και αυτό, παρότι πληρούν τις προϋποθέσεις-τα κριτήρια του προγράμματος και οι γονείς τους έχουν υποβάλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.
Έτσι ακυρώνονται ο προγραμματισμός και προϋπολογισμός λαϊκών οικογενειών, εν μέσω της κρίσης ακρίβειας και της εργασιακής «ζούγκλας» που αντιμετωπίζουν.
Η εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ αναγνώριση λαθών στην απονομή των vouchers, αν δεν συνοδευτεί από τη διόρθωσή τους είναι «δώρον άδωρον». Πολύ περισσότερο που οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ταλαιπωρηθούν περαιτέρω, καθώς καλούνται να υποβάλουν ενστάσεις, με αβέβαιη έκβαση !!!
Η άρνηση και ανικανότητα κάλυψης στοιχειωδών κοινωνικών αναγκών από την κυβέρνηση του «συστήματος Μητσοτάκη» της ΝΔ, στο πλαίσιο της υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δεν υφίσταται ενδιαφέρον και μέριμνα για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που επί των ημερών της πλήττεται βάναυσα.
Εν προκειμένω, απαιτείται, αύξηση των κονδυλίων, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα όλων των παιδιών, που πληρούν τα κριτήρια και έχουν υποβάλει πλήρη φάκελο.
Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS