ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Έκπτωση 50% για Μαθήτριες-τες προς & από τα φροντιστήριά τους - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Έκπτωση 50% για Μαθήτριες-τες προς & από τα φροντιστήριά τους

 
Σε ευχάριστο κλίμα η συνάντηση του Προέδρου ΚΤΕΛ Αρκαδίας με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδία.

- Έκπτωση 50% για Μαθήτριες-τες προς & από τα φροντιστήριά τους.

- Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στο γραφείο του ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας Δημήτρη Βόσνο συμφώνησαν, για την επαναχορήγηση και για την παροχή βοήθειας από την ΚΤΕΛ, ως προς την μειωμένη - κατά 50% - τιμής του εισιτηρίου σε μαθητές/τριες των χωριών της Αρκαδίας, για την μετακίνησή τους σε φροντιστήρια, της Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ κ. Κουτσόγιωργας λίγο μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής: ”...Εμείς ως ΚΤΕΛ Αρκαδίας και συμμεριζόμενοι στις ανάγκες που βιώνουν οι οικογένειες των μαθητριών και των μαθητών στην Αρκαδία, αλλά και των αναγκών μάθησης των παιδιών στην πρόσθετη διδασκαλία, έχουμε την χαρά να χορηγούμε - για ακόμα μια σχολική χρονιά – την μείωση της τιμής του εισιτηρίου κατά 50% για τις μετακινήσεις τους, προς και από τα Φροντιστήρια όπου φοιτούν, στην Τρίπολη. Ευχόμενοι όλοι εμείς προς την νεολαία μας, να έχουν πάντα την πρόοδό τους κατά νου και να κατακτούν τους στόχους τους..”

Από την πλευρά του Εκπροσώπου από τον Σύλλογο Ιδιόκτητων Φροντιστηρίων Αρκαδίας ο κ. Βόσνος συμπλήρωσε τα εξής: ”...Εκ μέρους όλων των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Αρκαδίας, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και τους Μετόχους της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την αμέριστη στήριξη που παρέχουν στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που τέτοιες προσπάθειες συμβάλουν σημαντικά στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και στα παιδιά τους για να μπορέσουν να παρακολουθούνε τα απογευματινά μαθήματα των οργανωμένων φροντιστηρίων μας και να αποκτήσουν τα απαραίτητα επιπλέον εφόδια ισότιμα με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου