39Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


39Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ


Το ΔΣ του Συλλόγου και η Κοινότητα Καστάνιτσας, μετά το πέρας δύο ετών περιορισμένων δράσεων λόγω της πανδημίας και της τήρησης των απαραίτητων μέτρων προστασίας του κοινωνικού συνόλου, συνεχίζουν δυναμικά με προσεκτική επιστροφή στην κανονικότητα προγραμματίζοντας τις μελλοντικές δράσεις, έργα και εκδηλώσεις.
Στο προγραμματισμό αυτό φυσικά εντάσσεται και η συνέχιση της καθιερωμένης εδώ και 39 έτη ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ κατά το τελευταίο Σάββατο του Οκτώβρη.
Φέτος η Γιορτή μας θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα, θα κινείται στα πλαίσια που επιτάσσουν οι μεταβαλλόμενες υγειονομικές συνθήκες των καιρών και οι περιορισμένες υποδομές ενώ θα στρέψει την προσοχή της σε ακόμα ποιοτικότερες δράσεις, προσφέροντας στους φίλους των βουνών την εμπειρία των παλαιότερων ετών.
Έτσι λοιπόν, η Γιορτή φέτος θα διοργανωθεί εντός του μικρού μας οικισμού και θα τον διατρέχει από άκρη σε άκρη. Θα έχει περιπατητικό χαρακτήρα, ξενάγησης, ενημέρωσης, κερασμάτων και μικρή γκάμα ειδών φαγητού από ιδιώτες. Οι επισκέπτες θα βρουν πάγκους εξυπηρέτησης φαγητού χωρίς ωστόσο τη διαθεσιμότητα καθήμενων.
Οι επισκέπτες θα κινούνται στον Δρόμο του Κάστανου κυκλικά μέσα στο χωριό όπου θα λειτουργεί η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου με διάφορα είδη του Συλλόγου και γλυκά με βάση το κάστανο, το Κέντρο Περιβαλλοντολογικής ενημέρωσης και η αίθουσα Παραδοσιακών Επαγγελμάτων.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ως υπεύθυνοι φορείς για την διοργάνωση της γιορτής ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ:
- να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε οργανωμένους εκδρομείς μέσω τουριστικών πρακτορείων με πούλμαν,
- να επιμεληθούμε την δημιουργία και δέσμευση χώρων στάθμευσης λεωφορείων,
- να φροντίσουμε για την λειτουργία μεγάλης έκτασης ταβέρνας και προετοιμασίας εδεσμάτων για την σίτιση των εκδρομέων.
Θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε όλα τα Τουριστικά Γραφεία για την εμπιστοσύνη και την προβολή της Καστάνιτσας και της Γιορτής μας, την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μέσω προσέλκυσης επισκεπτών στο πρόσφατο παρελθόν και δεσμευόμαστε όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες η Γιορτή θα μεγαλώσει ξανά!
Ως τότε θέλουμε να επισημάνουμε πως οποιοσδήποτε τουριστικός πράκτορας οργανώσει εκδρομή με πούλμαν κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία στο χωριό μας, θα είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των πελατών του και τα όποια παράπονα δεχθεί από αυτούς.
Με Εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου. Η Κοινότητα Καστάνιτσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages