Ο Έλατος τίμησε τους δασκάλους του - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Ο Έλατος τίμησε τους δασκάλους του

Με μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, 20 Αυγούστου 2022, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Ελατιωτών o «Άγιος Αθανάσιος» τίμησε τους επτά δασκάλους που θήτευσαν στο Δημοτικό Σχολείο του Ελάτου από το 1966 όταν πρωτολειτούργησε το Δημοτικό Σχολείο έως το 1983, όταν το σχολείο ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω έλλειψης μαθητών.


Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης οι τιμώμενοι εκπαιδευτικοί κατέθεσαν μνήμες, εμπειρίες και προσωπικά βιώματα από την θητεία τους στον Έλατο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν με ευγνωμοσύνη στους Ελατιώτες και να τους ευχαριστήσουν που στάθηκαν αρωγοί στο έργο τους.


Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε γλεντάκι και φαγοπότι ενώ παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση σχολικής ζωής που λειτουργούσε στην αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου.


Πολλά μπράβο στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγυ Αντώνη Λυμπέρη ο οποίος συντόνισε και παρουσίασε την εκδήλωση, στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους Ελατιώτες που βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου