Συνάντηση για αρδευτικά έργα στην Τάκα και στην Βόρεια Κυνουρία - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Συνάντηση για αρδευτικά έργα στην Τάκα και στην Βόρεια Κυνουρία

 Την Πέμπτη (25 Αυγούστου 2022) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.κ. Σκαντζού Μανώλη, Λαμπρόπουλου Χρήστου, Αναστασοπούλου Στάθη, του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Συμβούλου του Υπουργού κ.Παπαταξιάρχη Μάκη, με θέμα την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές Αναβάλου των γεωργικών εκτάσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οι κύριοι Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τον Υπουργό ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί η περιβαλλοντική μελέτη και μέχρι το τέλος του έτους 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης του έργου.

Ο Υπουργός συζήτησε για όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες χρηματοδότησης και κατασκευής του έργου καθώς ενημερώθηκε και για τα άλλα αναγκαία αρδευτικά έργα με στόχο την αναζωογόνηση των γεωργικών εκτάσεων της Αρκαδίας, μεταξύ των οποίων το έργο των δικτύων της λίμνης Τάκα.

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς δεσμεύτηκε να επισκεφθεί εντός του επομένου μηνός την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα να ανακοινωθούν τα έργα τα οποία θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στο ΠΑΑ 2023-2027, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

1 σχόλιο:

  1. Για ποια αρδευτικό έργα μιλάτε βρε ξεφτίλες εδω μας κοροϊδεύουν τόσα Χρόνια με την αποχέτευση και Έχουμε πήξη στο σκατο για να γεμίσουν οι μαύροι φάροι με χρήμα ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή