Προετοιμασίες για το πανηγύρι της Τεγέας (φωτο) - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Προετοιμασίες για το πανηγύρι της Τεγέας (φωτο)

 


Πυρετώδης η προετοιμασία για το πανηγύρι της Τεγέας που ξεκινάει αύριο :

Ολοκληρώθηκε σήμερα μία μακροσκελής και χρονοβόρα προσπάθεια συντήρησης στην κοινότητα Επισκοπής Τεγέας, καθώς και στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ασφαλή διεξαγωγή της 137η Εμποροπανήγυρης και της 50ης έκθεσης της Τεγέας.
Στα πλαίσια της συντήρησης πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Τρίπολης εργασίες σε όλους τους χώρους των κοινοτικών ορίων της κοινότητας Επισκοπής και όχι μόνο.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πραγματοποιήθηκαν χαλικοστρώσεις σε αρκετά σημεία διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης, αποπεράτωση συντήρησης κοινοτικών – δημοτικών οδών σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της κοινότητας Επισκοπής και πέριξ του πάρκου του Τεγεατικού Συνδέσμου.
Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε κοπή χόρτων και καθαρισμός κλαδιών τα οποία προκαλούσαν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας καθώς και πλήθος εργασιών συντήρησης στο Δημοτικό Γήπεδο της Π. Επισκοπής.
Κλείνοντας πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού φρεατίων σε ολόκληρο το δίκτυο της κοινότητας μας αλλά και στο χώρο τον οποίο θα διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, τους εμπλεκομένους αντιδημάρχους του Δήμου Τρίπολης καθώς και όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Τρίπολης και της ΔΕΥΑΤ για τη μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες στον χρόνο που απαιτήθηκε.
Χρόνια Πολλά και η χάρη της Παναγίας της Επισκοπιότισας να δίνει δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

φωτο κειμενο Γιαννης ΣταυρόπουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages