Η βόλτα του Νίκα στο Πανηγύρι Τεγέας- Πρόθεση της Περιφερειας η αναβάθμιση - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Η βόλτα του Νίκα στο Πανηγύρι Τεγέας- Πρόθεση της Περιφερειας η αναβάθμιση


 O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το βράδυ σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου, τον χώρο της 137ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας, η οποία λειτουργεί από κοινού με την 50ή Παμπελοποννησιακή Εκθεση που διοργανώνεται από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, με την συνδρομή και της Περιφέρειας.

Κατά την αποψινή του επίσκεψη, ο περιφερειάρχης -συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τους αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, καθώς και από τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασίλη Ψυχογυιό- συναντήθηκε και συνομίλησε με εμπόρους που μετέχουν στην πιο πάνω διοργάνωση, από όλη την Πελοπόννησο, καθώς και με επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από άλλες Π.Ε.

Ο Π. Νίκας επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει την διάθεση και την δυνατότητα να τον συνδράμει και οικονομικά για την εκπόνηση μελέτης με στόχο την αναβάθμιση της εκδήλωσης, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και στο έργο αποκατάστασης των προτομών “όλων εκείνων που έχουν συνεισφέρει διαχρονικά, επί 140 έτη, στην διοργάνωση και στην ανάπτυξη της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages