Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ» στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ» στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια

 

Κώστας Τζιούμης: «Δίνουμε έμφαση στον Πολιτισμό, με επιλογές για όλους τους δημότες»

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του συγκροτήματος «48 ΩΡΕΣ» στο χώρο του Σπηλαίου του Κάψια, τη νύχτα της Τετάρτης (10/8/2022).

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η συναυλία είχε κέφι και πολύ χορό με το συγκρότημα να παρουσιάζει τραγούδια σε μοναδικές διασκευές και να ξεσηκώνει το κοινό με τις ερμηνείες του.  

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος σε δηλώσεις του, αναφέρει: «Ήταν μία υπέροχη μουσική βραδιά σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Σπήλαιο του Κάψια.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με εκδηλώσεις σχεδόν καθημερινά, τόσο στην πόλη της Τρίπολης, όσο και στα χωριά μας.

Συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στον Πολιτισμό, με επιλογές για όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages