Αρκαδία: «Κυνηγοί» χαλκού ξήλωσαν καλώδια 300 μέτρων από το δίκτυο του ΟΤΕ - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Αρκαδία: «Κυνηγοί» χαλκού ξήλωσαν καλώδια 300 μέτρων από το δίκτυο του ΟΤΕΗλικίας 19-27 ετών οι δράστες που λεηλάτησαν το δίκτυο

Βάλθηκαν να ρημάξουν τις εγκαταστάσεις του δικτύου του ΟΤΕ σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης στην Αρκαδία τέσσερις Έλληνες "κυνηγοί" χαλκού, οι οποίοι μετακινούνταν με ένα όχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξήλωναν τα καλώδια του Οργανισμού!

Μέσα σε λίγες ώρες, οι δράστες ηλικίας 19 ως 27 χρόνων διέπραξαν μία κλοπή και μια απόπειρα και ξήλωσαν καλώδια τηλεπικοινωνιών μήκους 300 μέτρων από τις εγκαταστάσεις, αφήνοντας τους κατοίκους της περιοχής χωρίς τηλέφωνο! Για τον εντοπισμό τους ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που ενημερώθηκαν για τη λεηλασία του δικτύου.
Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, οι δράστες εντοπίστηκαν σε άλλο χωριό της Αρκαδίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν μαζί με τα κλεμμένα καλώδια.
Αρκαδία: «Κυνηγοί» χαλκού ξήλωσαν καλώδια 300 μέτρων από το δίκτυο του ΟΤΕ (protothema.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages