Το 1ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας είναι γεγονός! - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking


Το 1ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας είναι γεγονός!
Το 1ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας είναι γεγονός! 

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τις Κοινότητες Πραστού
 και Αγίου Ανδρέα συνδιοργανώνουν το πρώτο Φεστιβάλ Τσακωνιάς και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στα πολιτιστικά δρώμενα μέσα από τα οποία θα γνωρίσουμε εκτενέστερα τον Τσακώνικο Πολιτισμό.  

Η πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου στον Πραστό, την ιστορική Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς και η δεύτερη το επόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου στον Άγιο Ανδρέα. Απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Μέσα από τις εκδηλώσεις θα παρουσιαστεί ένα δείγμα από την πολιτιστική και μουσικοχορευτική παράδοση της Τσακωνιάς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ομιλίες, παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή πολιτιστικών και χορευτικών Συλλόγων, προβολή φωτογραφικού υλικού και παραδοσιακό γλέντι με καταξιωμένους καλλιτέχνες.  

👉 Στόχος όλων μας είναι, το Τσακώνικο Φεστιβάλ, να εδραιωθεί και να επεκταθεί χρονικά και τοπικά σε όλες τις Κοινότητες που ανήκουν στην Τσακωνιά. Να γίνει ακόμη μια αφορμή για την προσέλκυση επισκεπτών στα χωριά μας. Φέτος θα αναδείξουμε όλη την τσακώνικη κληρονομιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Δυο μέρες που έχουν διοργανωθεί με πολλή αγάπη και μεράκι από όλους τους συμμετέχοντες.

Γιώργος Καμπύλης
#vkbrosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages