Η πρώτη ακαδημία για TikTokers στην Ελλάδα με την υπογραφή της influencer Άννας Μπαλάν - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Η πρώτη ακαδημία για TikTokers στην Ελλάδα με την υπογραφή της influencer Άννας Μπαλάν

 Η πρώτη on line εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα η Άννα Μπαλάν και οι συνεργάτες της μοιράζονται όλα τα μυστικά για την επιτυχία στο TikTok. Πρόκειται για ένα Project που δημιουργήθηκε από το εξειδικευμένο στο TikTok Blue Rocket Content Agency (από τους δημιουργούς του Business Review Greece) σε συνεργασία με την influencer του TikTok, Άννα Μπαλάν.

Το tiktokacademy.gr δημιουργήθηκε ώστε να μπορέσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, είτε έχει εμπειρία στο TikTok είτε δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, να μάθει από το μηδέν όλα τα μυστικά της πλατφόρμας και να δημιουργήσει ένα προφίλ που θα κάνει πάταγο!

Μέσα από το TikTok Academy μπορεί ο καθένας, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο συνολικής διάρκειας μόλις μίας ώρας, να μάθει όλα αυτά που χρειάζεται για να δημιουργεί ποιοτικά TikTok Videos που να γίνονται Viral!

Παράλληλα, παρέχονται κάποιες πολύ χρήσιμες γραπτές σημειώσεις, ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα παρέχεται πιστοποίηση παρακολούθησης.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου ο καθένας αποκτά τις γνώσεις που χρειάζεται για να γίνει επαγγελματίας TikToker, δηλαδή να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο και να βγάζει χρήματα από το TikTok!

Όμως υπάρχουν και μαθήματα τα οποία είναι εξειδικευμένα για τον επιχειρηματικό κόσμο και τα επαγγελματικά προφίλ. Και αυτό γιατί είναι κάτι που το έχει ανάγκη η αγορά!

Η ανάγκη αυτή υπάρχει γιατί όπως και κάθε άλλο εργαλείο, έτσι και το TikTok, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει σε κάθε επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία απήχηση που δεν έχει ξαναδεί ποτέ και αντίστοιχα αύξηση των εσόδων του!.


πηγή:https://www.in.gr/2022/06/30/go-fun/social/proti-akadimia-gia-tiktokers-stin-ellada-tin-ypografi-tis-influencer-annas-mpalan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου