Νέο challenge Tik Tok: Οι τεράστιες τρύπες στις παραλίες - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Νέο challenge Tik Tok: Οι τεράστιες τρύπες στις παραλίες

 


Οι τεράστιες τρύπες στις παραλίες, η ανησυχία και το TikTok
@mixedarticle.com

Το μυστήριο που οφείλεται σε «challenge»


Η Άλισον Γουόρντ, κατοικεί στην πόλη Σάνιμπέλ της νοτιοδυτικής Φλόριντα. Πρόσφατα ανέφερε πως βρήκε τέσσερις μεγάλες τρύπες με βάθος μέχρι 1,5 μέτρο και πλάτος έως 1,2 μ. σε παραλίες της περιοχής. Όπως δήλωσε μάλιστα στο δίκτυο WBBH-TV, «Παραλίγο να πέσω σε μια. Δεν έχω ξαναδεί εδώ τρύπες όπως αυτές».

Η δήμαρχος της Σανιμπέλ, Χόλι Σμιθ, είπε ότι οι υπάλληλοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων εργάζονται για να τις κλείσουν. «Όταν εξετάσαμε το βάθος και το μέγεθος ορισμένων που βρήκαμε στην παραλία, διαπιστώσαμε ότι δεν συνδέονταν με ένα κάστρο από άμμο» ανέφερε η Σμιθ.

Όπως γνωστοποίησαν τοπικοί αξιωματούχοι τελικά, δεν πρόκειται για κάποιο μυστήριο ή για φυσικό φαινόμενο, αλλά οφείλονται σε επισκέπτες που ήθελαν να συμμετέχουν σε κάποιο «challenge» στο TikTok.

Συγκεκριμένα η δήμαρχος δήλωσε πως μια viral πρόκληση είναι αυτή που ευθύνεται γαι τις ασυνήθιστες αυτές τρύπες.  «Υπήρχαν κάποιες προκλήσεις του TikTok που έλεγαν: "Πόσο βαθιά μπορείς να σκάψεις;"» εξήγησε.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα μέσω της σελίδας του στο Facebook, ανέβασε μια φωτογραφία μια μεγάλης τρύπας με ένα φτυάρι μέσα, την περασμένη εβδομάδα.

Ζήτησαν λοιπόν από όσους σκάβουν τρύπες στην παραλία να τις κλείνουν πριν φύγουν από αυτή. «Παρακαλώ ξαναγεμίστε την τρύπα και πάρτε τα πράγματά σας μαζί σας. Είναι κίνδυνος για όσους συχνάζουν στην παραλία, ειδικά για τις όμορφες θαλάσσιες χελώνες μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου