Επιτυχημένη η εκθεση ζωγραφικής στο Παράλιο Άστρος - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Επιτυχημένη η εκθεση ζωγραφικής στο Παράλιο ΆστροςΤην Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους, από ώρα 7:30μ.μ. έως 9:30μ.μ., ξεκίνησε η λειτουργία της έκθεσης ζωγραφικής με τις δημιουργίες των μελών των τμημάτων παιδιών και ενηλίκων, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022.

Ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα των τμημάτων μας – μέλος του Συλλόγου μας, κ. Τζωρτζίνα Κωστοπούλου για τη συνολική προσφορά της, τα μέλη των τμημάτων μας και τους γονείς των παιδιών, τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για την προσφορά εδεσμάτων για το κέρασμα των επισκεπτών μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους επισκέπτες μας, που περιηγήθηκαν στην έκθεσή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα σχόλιά τους.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ την Κοινότητα Παραλίου Άστρους και τον πρόεδρο κ. Νίκο Κωνσταντίνου για την παραχώρηση χώρων του Διοικητηρίου για την πραγματοποίηση των μαθημάτων και της εκδήλωσής μας και τις υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για κάθε βοήθεια, που μας πρόσφεραν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ευχόμαστε να συνεχιστεί η συμμετοχή και η προσπάθεια για τη διατήρηση και τη λειτουργία όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας και τις επόμενες χρονιές.
Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας αφορά υπαίθρια έκθεση έργων ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων επί της πλατείας Δημητρίου Υψηλάντη στο Παράλιο Άστρος, στο χώρο έμπροσθεν του Ηρώου, στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2022, ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από ώρα 7:30μ.μ. έως 10:00μ.μ..

Πολιτιστικός Σύλλογος Των Απανταχού Φίλων Παραλιου Αστρους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου