Ποδηλατόδρομος στην Τρίπολη: Τα σχέδια και οι διαφωνίες με τους δημότες (βιντεο,φωτο,ηχητικο) - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Post Top Ad

διαφημιστειτε εδω πληρ. 6907922325

Ποδηλατόδρομος στην Τρίπολη: Τα σχέδια και οι διαφωνίες με τους δημότες (βιντεο,φωτο,ηχητικο)Η δημιουργία ποδηλατόδρομων στην Τρίπολη είναι ένα αίτημα πολλών ετών.

Πλέον έχει δρομολογηθεί το εργο αυτό και χθες ο Δήμαρχος Τρίπολης κάλεσε φορείς και δημότες να ενημερωθούν και να πουν την γνώμη τους πάνω σε αυτό.

Η κ. Δεληγιώργη η οποία σχεδίασε και το έργο αυτό πάνω στα πρότυπα της πόλης η οποία είναι δύσκολη ρυμοτομικά αναφέρθηκε σε 3 προτάσεις με την 3η να αναφέρει αφαίρεση νησίδας και των δέντρων που είναι σε αυτήν στην Καλαβρύτων.

Ανέφερε ότι μεγαλώνουν τα πεζοδρόμια, διατηρούνται οι θέσεις στάθμευσης

Επίσης είπε ότι θα μπει νέος φωτισμός, ειδικό δάπεδο για ποδήλατα, νέα δέντρα ψηλά με πυκνό φύλλωμα για σκια το καλοκαίρι κ.α.
 


 Η ανάπλαση της οδού «Καλαβρύτων» θα συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο.

Το έργο της ανάπλασης αποτελεί ένα υπόεργο μίας πρότασης που έχουμε υποβάλλει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπου προβλέπεται η ανάπλαση του κεντρικού πάρκου της πόλης, του δρόμου για το πανεπιστήμιο, ενός δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων που θα συνδέουν τα περιαστικά άλση, καθώς και έναν ποδηλατοδρόμο προς τη λίμνη Τάκα και θα επιστρέφει από την Τεγέα. Αποτελεί ένα συνολικό έργο 10.500.000 ευρώ.

Στο τέλος οι δημότες τοποθετήθηκαν, άλλοι ενοχλημένοι , ανέφεραν ότι τα αντιπλημμυρικά της περιοχής είναι πιο σημαντικά εφόσον το χειμώνα υπάρχουν πλημμύρες, τι θα γίνει με τις εισόδους των πολυκατοικιών και επίσης με το νέο σχέδιο θα αυξηθούν τα ατυχήματα που πλέον θα εμπλέκουν και ποδηλάτες.
Ακούστε εδω μια σύντομη τοποθέτησή μου :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου