Ανοικτό πανεπιστήμιο: Ξεκινούν οι εγγραφές - Ποιες υποτροφίες μπορούν να διεκδικήσουν οι φοιτητές - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Post Top Ad

διαφημιστειτε εδω πληρ. 6907922325

Ανοικτό πανεπιστήμιο: Ξεκινούν οι εγγραφές - Ποιες υποτροφίες μπορούν να διεκδικήσουν οι φοιτητές

 Την έναρξη των διαδικασιών για την εγγραφή νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023, στα προγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό πανεπιστήμιο το μοναδικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδας που προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Η είσοδος στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου γίνεται ανεξάρτητα από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Όλα τα Προγράμματα Σπουδών, αποτελούν σύγχρονες και ελκυστικές επιλογές, εναρμονισμένες πλήρως με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες και απαιτητικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας.  Το ίδρυμα καλεί τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την αίτησή τους τώρα και να αποκτήσουν νέους ορίζοντες στη ζωή και την καριέρα τους σπουδάζοντας από το σπίτι . Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΑΠ, μπορείτε να βρείτε στο www.eap.gr, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο info@eap.gr ή καλώντας στο 2610 367600.

Υποτροφίες

Όπως αναφέρει το ίδρυμα η  οικονομική συμμετοχή για όλα τα Προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ παρέχονται υποτροφίες αριστείας αλλά και με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια. Οι υποτροφίες που χορηγούνται από το Ε.Α.Π. αφορούν την ολική ή μερική απαλλαγή των φοιτητών από τη συμμετοχή τους στις δαπάνες σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος που αιτούνται τη χορήγηση υποτροφίας και απονέμονται με βάση το συνδυασμό οικονομικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων.

Οι σπουδές στο ΕΑΠ

Η εκπαιδευτική διαδικασία, πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές, τόσο των Προπτυχιακών, όσο και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, να ρυθμίζουν με ευέλικτο τρόπο το χρόνο τους, σπουδάζοντας από το σπίτι τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκονται.  Στο ΕΑΠ διδάσκουν οι κορυφαίοι Καθηγητές του ακαδημαϊκού χώρου της χώρας μας και του εξωτερικού, κάτι που σε συνδυασμό με τα σχεδόν 25 χρόνια πείρας του Πανεπιστημίου στο χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας, για όποιον το επιλέξει για τις σπουδές του. Η παρακολούθηση των Προγραμμάτων Σπουδών, γίνεται σε ολιγομελή τμήματα και οι φοιτητές έχουν διαρκή αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση με τους Καθηγητές τους.

Συνολικά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει: 

  • 8 Προπτυχιακά 
  • 51 Μεταπτυχιακά 
  • 1 Ειδικό Πρόγραμμα 
  • 449 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες 

Επιπλέον, προσφέρει για πρώτη φορά τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα: 

  • Interaction Generative Design
  • MSc in Innovation Management and Entrepreneurship
  • Επιδημιολογία
  • Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας
  • Παραστατικές Τέχνες
  • Σύγχρονος Ιταλικός Πολιτισμός και Ειδικά Ζητήματα Ορολογίας και Ερμηνείας 
δίδακτρα, ΕΑΠ
δίδακτρα, ΕΑΠ
δίδακτρα, ΕΑΠ
πηγή:https://www.ethnos.gr/greece/article/215207/anoiktopanepisthmioxekinoynoieggrafespoiesypotrofiesmporoynnadiekdikhsoynoifoithtes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου