Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Ελάτη Αρκαδίας - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Ελάτη Αρκαδίας
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ένα εξαιρετικό νέο για το χωριό μας. Την υποστήριξη του υπέρτατου αγαθού της υγείας και την αντιμετώπιση αιφνίδιων περιστατικών. 

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τον Καρδιολόγο Thanos Tsoukas για την πρωτοβουλία του, και τον Marios Kosmidis της Φαρμακευτικής Εταιρείας Winmedica για την δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Ελάτη Αρκαδίας.
Ο απινιδωτής είναι σημαντικός για την ζωή των κατοίκων του χωριού, αλλά και των πεζοπόρων του δικτύου μονοπατιών Ορεινής πεζοπορίας Menalon Trail, σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή.
Θα ακολουθήσει εκπαίδευση όλων των κατοίκων στη χρήση του απινιδωτή από τον κ. Α.Τσούκα. Στη συνέχεια θα γίνει η εγκατάσταση σε εξωτερικό προσβάσιμο χώρο στην μικρή πλατεία της Ελάτης. Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό. Αν διαγνώσει πρόβλημα το οποίο χρήζει απινίδωσης, τότε ο διασώστης προβαίνει στην απινίδωση, για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στη σωστή συχνότητά του. Μ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται πολύτιμος χρόνος μέχρι τη διακομιδή του ασθενούς στο νοσοκομείο.


Φυσιολάτραι Ελάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου