Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών: η εκδήλωση θα γίνει , το χωριό δεν θα σκύψει το κεφάλι στα ζαγάρια του - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών: η εκδήλωση θα γίνει , το χωριό δεν θα σκύψει το κεφάλι στα ζαγάρια του

Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γελάνε και οι ελατόκλαρες!

Ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών από 14/6 είχε προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την καλύτερη διεξαγωγή και ασφάλεια των επισκεπτών στο χωρίο μας στις 6/8 που θα υπάρξει παραδοσιακή εκδήλωση πανηγυριού και βράβευση των Αρη Μουγκοπέτρου και του νεαρού Κωνσταντίνου Τσαμαδού για την επιτυχία τους στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.
Λόγω λοιπόν τις μεγάλης πιθανόν προσέλκυσης κόσμου αποφασίσαμε να ζητήσουμε το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου και για την καλύτερη διεξαγωγή αλλά και ασφαλή τέλεση της εκδήλωσης, και παρουσιάσαμε πλάνο διοχέτευσης των αυτοκινήτων καθώς και την δέσμευση από μέρους μας συνεργασίας με εταιρία SECURITY για την επαγγελματική και καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που θα τιμούσαν τον τόπο μας με την επίσκεψή τους.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε γιατί η ΑΡΚΑΔΙΑ είναι τελευταία
σε κάθε δείκτη ανάπτυξης και στην Πελοπόννησο και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Μετά από 25 μέρες εμπαιγμού και πολλών ενοχλήσεων ενημερωθήκαμε με ένα λιβελλογράφημα πως λόγω περίπτωσης ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ δεν θα μπορούσε να περάσει η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
Δηλαδή θα καιγόταν το ΜΑΙΝΑΛΟ και ΟΛΟΙ εμείς θα κλείναμε το δρόμο στην Π.Υ και θα συνεχίζαμε κανονικά το γλέντι.
Λυπόμαστε πραγματικά κύριοι ,γιατί μπορεί ο κάθε υπάλληλος να αποφασίζει για την ανάπτυξη και την ευημερία ενός τόπου ,ενός χωριού μιας ψυχαγωγικής βραδιάς.
Αν ΔΕΝ είναι βαλτός από κάποια "άνομα συμφέροντα", είναι ακόμα πιο επικίνδυνος λόγω νοοτροπίας.
Αφήστε λοιπόν τις βαρύγδουπες δημόσιες τοποθετήσεις σας για το ΘΑ φέρετε και το ΘΑ κάνετε, γιατί είστε και εσείς εγκλωβισμένοι και μικροί μπροστά στην υπογραφή ΚΑΠΟΙΟΥ υπαλλήλου.
 
Ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ενημερώνει προς πάσα κατεύθυνση και "υπογραφή" πως αυτό το Χωριό ΔΕΝ έσκυψε κεφάλι στο Τούρκικο μεμέτι ΔΕΝ θα σκύψει κεφάλι ούτε στα ζαγάρια του.
Δεν σταματάμε, και το μόνο που σας λέμε σε εσάς και τους "φίλους σας" που να δείτε πυρκαγιά που θα φουντώσει μέσα στις ΚΑΛΠΕΣ των εκλογών σε κάνα χρόνο.
Επίσης ενημερώνουμε πως για οτιδήποτε συμβεί
στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης θα είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια και ο Δήμος Τρίπολης
τα φιλιά μας και σας περιμένουμε να ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ με ΜΠΕΚΙΟ-ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟ και την παρέα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου