Στενό Αρκαδίας: επιδιόρθωση των σχαρών των φρεατίων στους παρακείμενους δρόμους - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Στενό Αρκαδίας: επιδιόρθωση των σχαρών των φρεατίων στους παρακείμενους δρόμουςΣτο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων για την αναβάθμιση και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας Στενού, προχωρήσαμε τις προηγούμενες ημέρες στην επιδιόρθωση των σχαρών των φρεατίων στους παρακείμενους δρόμους.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα που διατρέχαμε καθημερινά πεζοί, ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα! Ήταν μία παρέμβαση μείζονος σημασίας για εμάς και για αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη για την άριστη συνεργασία, καθώς και την υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ και τον Αντιπρόεδρο κ. Στέφανο Χατζόπουλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας, κατέγραψαν όλα τα σημεία που τους υποδείχθηκαν και διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την αναγκαιότητα της παρέμβασης, προχώρησαν άμεσα στην υλοποίησή της!
Παρόμοιες παρεμβάσεις μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαντάζουν μικρές ή ασήμαντες, η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική, καθώς κρίνουν τη ζωή και την ασφάλεια όλων μας αλλά και την προσβασιμότητα του χωριού μας.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί να πορευόμαστε στον δρόμο της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ανάπτυξης του τόπου μας!
Το χωριό μας αλλάζει!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΝΟ
Η Πρόεδρος
και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινότητας Στενού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου