Βραβεύτηκε η Κωνσταντίνα Κοράκη απο την Τρίπολη - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

18/7/22

Βραβεύτηκε η Κωνσταντίνα Κοράκη απο την Τρίπολη

 

ΝΕΟΙ: ΚΟΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣτον Πολυχώρο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ στην Παιανία, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, διοργάνωσε την βραδιά των πρωταθλητών παραθέτοντας δεξίωση, τιμώντας του Αθλητές που κέρδισαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα Πανελλήνια Κύπελλα τις σεζόν του 2020 και 2021, αλλα και άλλους σημαντικούς ανθρώπους που έχουν γράψει Ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμοί των δυο τροχών!

Επίσης, ειδική βράβευση έγινε και στα παιδιά που συμμετείχαν στο Junior Motocross World Championship που έγινε στην Μεγαλόπολη. Ο Δημήτρης Διατσίδης παρουσίασε την Βραδιά των πρωταθλητών.

Είναι σημαντικό να τιμώνται οι αθλητές που πάντα κάνουν μεγάλες θυσίες για να αναδειχθούν και να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωρίζουν τι σημαίνει το κυνήγι του νούμερο 1, σε προετοιμασία, σε αφοσίωση, σε προσπάθεια, σε φυσική προετοιμασία και σε πνευματική διαύγεια για να αντέξει κανείς στην ένταση του συναγωνισμού ενός Αγώνα, πόσο μάλλον ενός Πρωταθλήματος.

Είναι επίσης σημαντικό οι πρωταγωνιστές του παρόντος να γνωρίζουν αυτούς που έβαλαν τις βάσεις και έγραψαν την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, αλλά και να τιμούν αυτούς που έχουν δώσει μακρόχρονο παρών στους Αγώνες και συνεχίζουν να αγωνίζονται, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Προέδρος της ΑΜΟΤΟΕ, Μαρία Τσεσμελή, ενώ με βίντεο χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν προσωπικότητες, όπως η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Όλγα Βασδέκη αλλά και η Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Στην συνέχεια η πρώτη απονομή της ημέρας, αφορούσε την Ταχύτητα και  έναν οδηγό που άφησε εποχή τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας, όσο και στο Supermoto με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα., αλλα και μεγάλες διακρίσεις στο εξωτερικό. Η Ιστορία του Γιάννη Μπούστα δεν χωρά σε ένα μόλις άρθρο αναμεσά σε άλλες βραβεύσεις.

Ο Γιάννης Μπούστας δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεών του, και έτσι την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Ειρήνη Σταμουλακάτου, σύζυγος του Γιάννη Μπούστα, και η κόρη του, η οποία βοήθησε σε όλη την απονομή με τα βραβεία και τα μετάλλια!

Η Ολυμπιονίκης Όλγα Βασδέκη έκανε τις απονομές στους διακριθέντες αθλητές της Ταχύτητας για τα έτη 2020-2021.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2020

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΡΕΝ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  SS300: ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΟΙ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

RACING: ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

SUPERSPORT: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

SUPERBIKES: ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Ο Δημήτρης Παπαγγέλου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αφού την προηγουμένη νύχτα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, έτσι παρευρέθηκε και πηρέ τα βραβεία του ο πατέρας του!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2021

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΡΕΝ: ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΝΩΝΔΑΣ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ SS30: ΛΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ SENIOR: ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΝΕΟΙ: ΚΟΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

RACING: ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

SUPERSPORT: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

SUPERBIKES: ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Όπως γράψαμε και πριν ο Δημήτρης Παπαγγέλου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αφού την προηγουμένη νύχτα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, έτσι παρευρέθηκε και πηρέ τα βραβεία του ο πατέρας του!

Μετα την απονομή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του νεαρού αθλητή της κατηγορίας Racing και φίλου μας, Αντώνη Λάσκαρη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην συνέχεια ακολουθήσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον τεράστιο θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμοί στο Motocross και όχι μόνο , στον Τάσο Μυρογιάννης, γνωστό με το όνομα ΝΑΜΝΑ!

Ένας οδηγός με τεράστια Ιστορία και διακρίσεις, και μια μυθική διαδρομή στους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Ο Τάσος Μυρογιάννης στην συνέχεια έκανε τις απονομές στου διακριθέντες αθλητές του motocross.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ MOTOCROSS 2020

MX1: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΧ2: ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 

ΜΧ65: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΧ85: ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΧ125:ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΜΧ300: ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΜΧ ΟΡΕΝ: ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΜΧ WOMAN: ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΜΧSENIOR: ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

Πριν από τις απονομές του 2021, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέξανδρου Γεωργαντά που έχασε την ζωή του στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021 στην πίστα των Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής στις 17 Οκτωβρίου του 2021, ένας θάνατος που βύθισε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο πένθος και που ακόμα και μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε αν έχουν αποδοθεί κάπου οι ευθηνές!

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής ΜΧ1 του 2021, ενώ η ΑΜΟΤΟΕ, τιμώντας την μνήμη του, δέσμευσε το νούμερο του Αλέξη στην κατηγορία ΜΧ 1 το Νο 21

ΜΧ1: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 

ΜΧ2: ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΧ65: ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΧ85: ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΧ125: ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Καμαρινός

ΜΧ125: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΧWOMAN: ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΡΕΝ: ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ SENIOR: ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

Στην συνέχεια τιμήθηκε η  Εθνική Ομάδα junior motocross 2021 που το καλοκαίρι του 2021, συμμετείχαν στο σπουδαίο παγκόσμιο αγώνα, που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, στην πίστα της Μεγαλόπολης. 15 παιδιά και έφηβοι, αποτέλεσαν την Εθνική μας Ομάδα, και πήραν μέρος στην καυτή ατμόσφαιρα εκείνων των ημέρων με την θερμοκρασία να ξεπερνά κατά πολύ τους 40 βαθμούς!

Κατηγορία MX65:  Κουκαλιώτης Γεώργιος, Τζωρτζόπουλος Δημήτριος-Γεώργιος, Τρακαδάς Ανδρέας, Τριανταφυλλόπουλος Σόλων, Τσαλίκης Γεώργιος, Χατζάκης Γεώργιος

Κατηγορία MX85 : Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Μερκούρης Κωνσταντίνος, Παπαδάκης Ελευθέριος, Φωτάκης Σωτήριος

Κατηγορία ΜΧ125 : Βαγενάς Γεώργιος, Βαγγελακάκης Σταύρος, Γκαλίπης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Σωτήριος, Παυλόπουλος Καμαρινός, Τάσσης Άγγελος

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι στις συμμετοχές δηλώθηκε ένας ακόμα νεαρός ο Δημήτρης Γανωτής, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση πριν τον αγώνα και δεν έλαβε μέρος.

Στην συνέχεια ακολουθήσε η τιμητική Απονομή στον Δημήτρη Κεραμυδά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος BMU στην κατηγορία Senior

Η επόμενη τιμητική βράβευση ήταν για τον αθλητή, εκπαιδευτή, μηχανικό, team manager και όχι μόνο, Δημήτρη Χελιώτη που τιμήθηκε για την  διαδρομή του στους αγώνες Enduro.

Ο Δημήτρης Χελιώτης έκανε και τις απονομές στους πρωταθλητές και κυπελλούχους enduro 2020 και 2021.

Το 2020 δυστυχώς δεν διοργανώθηκε πρωτάθλημα Enduro λόγω προβλημάτων με τις αδειοδοτήσεις. Όπως όλοι γνωρίζετε, το enduro είναι ένα άθλημα που διεξάγεται στο βουνό. Η δυσκολία στις αδειοδοτήσεις έγκειται στην αυστηρότητα του Δασαρχείου αλλά και των Περιβαλλοντολογικών οργανώσεων. Η Επιτροπή Βιωσιμότητας της ΑΜΟΤΟΕ, εργάζεται εκπονώντας μελέτες ώστε οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ευκολότερα με εγγύηση την ελαχιστοποίηση του όποιου αποτυπώματος στο περιβάλλον μας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ENDURO 2021

ENDURO GP: Ζώρας Αλέξιος

Ε1: Βαρσάμης Δημήτρης

Ε2: Καράμπελας Κίμων

Ε3: Ζώρας Αλέξιος

Ε ΝΕΟΙ: Γεροντάκης Κωνσταντίνος

E SENIOR: Σεβαστόπουλος Ιωάννης  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ  ENDURO 2021

C1: Πούλος Βλαντιμίρ

C2: Αλμπάνης Κωνσταντίνος

C3: Λιόσης Νικόλαος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

SENIOR: Γκλιάτης Κωνσταντίνος

ENDURO SPRINT: Ζελέστσης Στέφανος  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

JUNIOR SPRINT: Μανέτας Ιωάννης

Στην συνέχεια σειρά είχε ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα μοτοσυκλέτας, το SUPERMOTO, οπού την βρύση έκανε η κυρία Γαλανοπούλου

ΚΥΠΕΛΛΟ SUPERMOTO 2020

ΟΡΕΝ: Κεφαλλωνίτης Σπυρίδων  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΝΕΟΙ: Κούρος Αλέξανδρος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

NORMAL: Τζούφλας Λάμπρος  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

 ΚΥΠΕΛΛΟ SUPERMOTO 2021

ΟΡΕΝ: Κυρίτσης Ανδρέας

NORMAL: Ομηρίδης Γεώργιος  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

Ακολούθησαν οι Απονομές του Πρωταθλήματος Dragster 2020 και 2021 που έκαναν οι πρόεδροί της ΑΜΟΤΟΕ και ΟΜΑΕ από κοινοί αφοί και από κοινού διοργανώνονται οι περισσότεροί αγώνες Dragster.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER 2020

SUPER PRO: Κωβαίος Ηλίας 

PRO STREET 1: Κουρτέλης Κωνσταντίνος

PRO STREET 2: Καψίμαλης Θεόδωρος

PRO Z: Λαμπρόπουλος Ιωάννης

REAL STREET: Μαρτζακλής Ιωάννης 

STREET 2: Κουζούλογλου Λουκάς

SUPER STREET: Μπίλας Θεοχάρης

TRUE STREET 9: Πασχάλης Ιωάννης

ΚΥΠΕΛΛΟ JUNIOR: Στεργίου Αχιλλέας  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER 2021

SUPER PRO: Σιδηρόπουλος Παύλος

PRO STREET 1: Ελαφρύς Συμεών

PRO STREET 2: Καψίμαλης Θεόδωρος

PRO Z: Λαμπρόπουλος Ιωάννης

REAL STREET: Μαρτζακλής Ιωάννης

STREET 2: Πασχάλης Ιωάννης

SUPER STREET: Μιχαηλίδης Γιώργος  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί

TRUE STREET 9: Μάνθου Δημήτριος

ΚΥΠΕΛΛΟ JUNIOR: Ελαφρύς Αναστάσιος

Στο τέλος όλοι οι τιμώμενοι έβγαλαν την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία κάτω από τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό!

Δείτε 300+ φωτογραφίες εδώ >>>

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages