Πυρρη Αρκαδίας: Καταστράφηκε ολοσχερώς ο περιπατητικός δρόμος απο γνωστό κακόβουλο πατριώτη - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Πυρρη Αρκαδίας: Καταστράφηκε ολοσχερώς ο περιπατητικός δρόμος απο γνωστό κακόβουλο πατριώτηΑγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι πεζοπόροι,

θελω νας ενημερώσω με βαθύτατη λύπη αλλα και αγανάκτηση οτι ο παλιός αγροτικός δρόμος που ενώνει την Βρύση Διακόπι με το Βρυσούλι , τον οποίο περπάτησαν γενιές και γενιές ανθρώπων προκειμενου να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους αλλα και να επικοινωνήσουν με τα χωριά που βρίσκονται στην απέναντι μεριά του ποταμού Λάδωνα αποτελεί παρελθόν .
Δυστυχώς ο δρόμος αυτός καταστράφηκε ολοσχερώς για δεύτερη φορά απο τον γνωστό κακόβουλο πατριώτη, ο οποίος με μανία ξήλωσε και γκρέμισε τα πάντα με αποτέλεσμα το μονοπάτι να καθίσταται επικίνδυνο για τους πεζοπόρους . Το όνομα του δεν αναφέρεται για ευνόητους λόγους καθως για την υπόθεση διενεργεί έρευνα το οικείο αστυνομικό τμήμα .
Ως γνωστόν το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία της κοινότητας και του πολιτιστικου συλλόγου Πυρραίων (ο οποιος πλήρωσε το οικονομικό κόστος )στον δρόμο αυτό έγιναν κάποιες μικρές παρεμβάσεις( ξύλινα σκαλοπάτια και στηθαία )προκειμενου να ειναι ασφαλής η πρόσβαση για τους πεζοπόρους , και τους αγρότες του χωριου μας . Το συγκεκριμένο μονοπάτι εχει χαρτογραφηθεί από την mainalon trail και ο σχετικός φάκελος εχει κατατεθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμενου πιστοποιηθεί ως τμήμα του μονοπατιού του Πάνα (pan trail) .Το επόμενο διάστημα θα γινει προσπάθεια με την βοήθεια όλων μας να ξαναφτιαχτεί προκειμενου στα μεσα Αυγούστου να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πεζοπορία. Επιπλέον τις προηγούμενες μέρες ο χώρος οπου γίνεται το river party στον Αλφειό ποταμό αναδιαμορφώθηκε. Από το σημείο αυτό διανοίχτηκε νέο παραποτάμιο μονοπάτι που φτάνει μεχρι την Μπάλιζα και ακολούθως μεσα απο τον αγροτικό δρόμο Καφενέ - Πουρνάρια καταλήγει στο χωριό . Θελω να ευχαριστησω τον φίλο Γιώργος Τσίρμπας για την εξαιρετική δουλειά του .
Τέλος σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δήμου (Αριθ.Πρωτ:3127/6/5/22) θελω να παρακαλέσω τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που βρίσκονται εντός του χωριού να τα καθαρίσουν άμεσα από τα ξερά χόρτα , γιατί σε περίπτωση πυρκαγιάς όπως το περσινό καλοκαιρι η καταστροφή θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 4-7-22Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου