Ξεκίνησε!!!Το Arcadia Classic Tour 2022 και φέτος στην Καλοκαιρινή Αρκαδία - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Ξεκίνησε!!!Το Arcadia Classic Tour 2022 και φέτος στην Καλοκαιρινή Αρκαδία

 Το φετινό Arcadian Classic Tour διατρέχει ακόμα μεγαλύτερο μέρος της Γορτυνίας, μπαίνοντας την 1η μέρα από Πουρναριά, Μουριά, Λίμνη Λάδωνα, Τρόπαια, Βυζίκι, Σταυροδρόμι, Λευκοχώρι, Λαγκάδια, Δημητσάνα και την 2η μέρα Στεμνίτσα, Ελληνικό, Καρύταινα, επιστρέφοντας από Σέκουλα, Κακουραίϊκα, Ράφτη, Ζάτουνα, Δημητσάνα.
Εδώ και μιά δεκαετία διατρέχει την Γορτυνία με διαφορετικές διαδρομές κάθε φορά με τερματισμό 1ης μέρας και αφετηρία της 2ης μέρας την Δημητσάνα


Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) με την υποστήριξη των ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και ΑΡ.Σ.Ο.Ε. διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, Arcadia Classic Tour (ACT2022) με επίκεντρο την παραδοσιακή Δημητσάνα το διήμερο 02-03 Ιουλίου.
Η διήμερη εκδήλωση regualarity περιλαμβάνει συνολικά 260 χιλιόμετρα, με 12 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 120 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 30 χρονομετρήσεις! Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αχαΐας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας. Αφετηρία και πάλι η Πάτρα όπου με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος του Αγώνα, το Σάββατο 02 Ιουλίου στις 12:00. Το Α' σκέλος θα ολοκληρωθεί, το απόγευμα στις 17:00 και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 170 χλμ και έχουν εκτελέσει 8 ΕΔΑ. Η φιλόξενη Δημητσάνα θα πάρει την σκυτάλη. Το πρωί της Κυριακής 03 Ιουλίου θα εκκινήσει το Β' Σκέλος στις 10:00. Ακόμη 90 χλμ οδηγικής πανδαισίας με 4 ΕΔΑ στο πολύχρωμο καλοκαιρινό τοπίο της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό μας στην Δημητσάνα.
Το Arcadia Classic Tour υπόσχεται για μια ακόμη φορά να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός διημέρου Regularity Event
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου