Πανελλήνιες 2022: Την Τετάρτη οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Πανελλήνιες 2022: Την Τετάρτη οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Αύριο, Τετάρτη 6/7, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα οι βαθμοί θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.

Οι συγκεκριμένες καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Μετά και την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ξεκινήσει και η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Σε συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως εκτίμησε πως πριν από τις 15 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ δεν αποκλείσει και να μειωθούν στις περιζήτητες σχολές και τμήματα.
πηγή:https://www.cnn.gr/ellada/story/319198/panellinies-2022-tin-tetarti-oi-vathmologies-ton-eidikon-mathimatonΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου